SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öyle Bir Günde Gelip Öyle Bir Yere Yuva Yaptı ki..

0
Güncellendi - 2019-05-11 03:43:33
Öyle Bir Günde Gelip Öyle Bir Yere Yuva Yaptı ki..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir eve giren kumru, yuvasını burada kurdu. Ev halkı ise kendilerine gelen özel misafiri, ‘bu işte bir hayır vardır’ diyerek en güzel şekilde ağırlıyor.

Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Fırat Mahallesi'nde yaşayan Coşkun ailesinin bugünlerde ilginç bir misafiri var. Geçtiğimiz hafta mutfağa giren evin hanımı Nezaket Coşkun, buzdolabının üzerinde kumrular tarafından yuva yapıldığını gördü. Çalıları balkona çıkaran Coşkun, ertesi gün yine aynı yerde yuva yapıldığını fark edince yeniden yuvayı balkona taşıdı. Bir sonraki gün ise odaya giren Nezaket Coşkun, bu sefer odadaki ütü masasında kumrunun yuva yaptığını görünce, 'bu işte bir hayır var' diyerek kumru ile yaşamaya başladıklarını söyledi.

Odaya yuva yapmakla kalmayan kumru, yaptığı yuvada yumurtladı ve artık yaşamını bu sıcak evde sürdürüyor. Kumrunun yuva yaptığı odaya fazla girmemeye çalışan aile bireyleri, yuvanın yanına yiyecek ve su da bıraktı. Kumrunun eşinin ise her sabah gelerek yuvaya yiyecek taşıdığını söyleyen Nezaket Coşkun, “Eşi geliyor ağzına yem veriyor. Gelirken camı tıklatıyor biz de açıyoruz. Çok güzel bir görüntü” diye konuştu.

Osman Coşkun ise rahmetli olan kardeşinin hastaneye yatırıldığı gün kumrunun evlerine yuva yaptığını ifade ederek, “Cenabı Allah bizlere bunu gönderdi, biz de elimizden geldiği kadar bakmaya çalışıyoruz” dedi.

Kısa süre önce babasını kaybeden Üzeyir Coşkun ise amcasının evinde kaldığı odada kendisine misafir olan kumru ile yaşıyor. Kumru ile birlikte yaşamaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Üzeyir Coşkun, “Bir oda arkadaşım oldu, çok mutluyum. O da bize alıştı ilk başlarda ürkekti şimdi bizlerden korkmuyor artık” ifadelerine yer verdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Cengizhan (4 yıl önce)
    Geçen Yaz Evimin Cam Balkonuna Kumru Yuva Yaptı. Kar Kış Kıyamette Bile Yuvayı Yıkıp Cambalkonu Kapatmadık ve Hala Yuva Orada. Onlar Allah'ın Dilsiz Yarattıkları Her Vatandaşımızın Hayvanlara Muhabbeti Böyle Olur İnşAllah.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAM (4 yıl önce)
    Yalnız dikkat edin Kumru biti çok olur ve çok ufak olduklarından görülmesi çok zor bilginiz olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    Çok ilginç bir durum.böyle bir şeye ilk kez şahit oldum.İnşallah bu güzel Aileye bereket ve mutluluk getirir.
    0
    0
    Yanıtla
  • TUNCAY (4 yıl önce)
    Allah sizden razı olsun, yüreği temiz insanlar
    0
    0
    Yanıtla