SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Öyle Diyen Bugünden Gitsin"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:50:01
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, yerel seçim süreci ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Çok net söylüyorum, ‘Ben aday olmazsam, gerisi tufandır’ diyen arkadaşım varsa, bugünden gitsin” dedi. Çalık, Kuluncak-Hekimhan Yolu’nun yapım çalışmalarının da 1 hafta içinde başlayacağını açıkladı.

Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde AKP'li yöneticilerle birlikte Kuluncak ilçesini ziyaret etti. AKP Kuluncak İlçe Başkanlığı’nda vatandaşların ve köy muhtarlarını katıldığı toplantıda konuşan Milletvekili Öznur Çalık, “Ben Kuluncak’a ayda bir geliyorum ve en sık geldiğim ilçe. Hepimizin hassasiyeti olan bir ilçe. En genç, ancak maalesef AK Parti dönemi öncesinde hiç hizmet almayan ilçe. Biz AK Parti ile birlikte Kuluncak’a hizmet etmeye başladık” diye konuştu.

Kuluncak’a yapılan çalışmaları anlatan Çalık, “Malatya-Hekimhan güzergahı Kuluncak yoludur. Toplam 108 kilometrelik yolun ihalesini tamamladık. 54 kilometrelik kısmın şuanda yapımına başlandı. Tünelleri, dağları yeniden kazarak size yol getiriyoruz. Hekimhan yolunun o kırmızı dağın arasından geçerken kaç tane trafik kazasını olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Ben 2 yıl Hekimhan’da eczacılık yaptım, o yolda gidip geldim. Tek gidiş, tek geliş yolda biz iyileştirmeleri yapmamıza rağmen çok ciddi sıkıntılar vardı. Ama Allah’a hamd olsun ‘Yol medeniyettir’ diyen bir lider var, o lider şimdi Malatya’dan Sivas’a kadar 108 kilometrelik kısmın bütün işlemlerini bitirmiş durumda. İşi alan firma 54 kilometrelik yolda en az 5 yerde çalışmasını yapıyor. Biz Kuluncak-Hekimhan arasında güzel bir yol istiyoruz. Nasıl Malatya-Hekimhan-Sivas yolunu yapıyorsak, Kuluncak-Hekimhan arasındaki 28 kilometrelik yolu da yapmamız gerekiyor. Bununla ilgili olarak da Karayolları Bölge Müdürünü Kuluncak’a getirdik, AK Parti İlçe Başkanım, İl Genel Meclis Üyem, Belediye Başkanı ile birlikte Ulaştırma Bakanına ve Müsteşara bir ekip olarak gittik. 28 kilometrelik yolun yapımına başlandı. Hemen Kuluncak’ın girişinden itibaren en geç bu hafta siz buradaki çalışmaları göreceksiniz. Bu yıl yapılabilecek çalışmalar bu yıl yapılacak ve geri kalan kısmı da gelecek yıl bitirilecek” şeklinde konuştu.

Kuluncak Belediyesi’ne kanalizasyon çalışması için 1 milyon TL destek sağlandığını anlatan Çalık, Sofular Göleti’nin sulama kanalının kapalı sisteme geçirileceğini ve Bicir Göleti içinde çalışmaların yürütüldüğünü söyledi.

Yerel seçim süreci ile ilgili olarak da konuşan Çalık şunları söyledi:

“Kuluncak artık köyleri ile birlikte büyük bir ilçe haline geldi. Kuluncak tüm köyleri ile birlikte ilçe sınırına götürebilecek bir belediye başkanını seçecek. Allah nasip ederse bu belediye başkanı AK Partili olacak. Çok net ve çok samimi söylüyorum, hiçbir ilçe için, il için hiçbir aday için ‘Bu benim adayımdır’ demiyoruz, dedirtmiyoruz. Kamuoyu yoklamaları kimi gösterirse, Kuluncak halkı kimi isterse, teşkilat yoklamaları yapılacak kimi isterse, o aday adayımız aday gösterilecek. Çok net söylüyorum, ‘Ben aday olmazsam, gerisi tufandır’ diyen arkadaşım varsa, bugünden gitsin. AK Partili olduğumuzu hissetmemiz lazım ve ‘Ben aday olmazsam bile buradayım ve yoluma devam edeceğim’ demesi lazım. Bu benim içinde geçerli, bu herkes içinde geçerlidir. Adayımızı gösterdikten sonra hiç kimsenin söz söyleme hakkı yoktur. AK Parti’ye gerçekten gönül verenler, aday gösterilmezse bile partisine sonuna kadar sahip çıkmalı ve seçim çalışmalarına sonuna kadar destek vermelidir. Kuluncak’a AK Partili bir belediye başkanı gelecek ve çalışacak.”

Milletvekili Çalık, Kuluncak ilçe merkezinde vatandaşlarla bir süre sohbet edip, esnaf ziyaretinde bulunduktan sonra Kaymakam Hasan Gündoğdu’yu ziyaret ederek bir süre görüştü. Kaymakam Gündoğdu, ilçe sorunlarıyla ilgilenmesinden dolayı Çalık’a teşekkür etti. Çalık, Kuluncak için en önemli gündemin Kuluncak-Hekimhan yolu olduğunu ve projenin de 1 hafta içinde yapımına başlanılacağını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız