SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Öyle İsimlerle Görüşüyorum ki.'

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:40:07
'Öyle İsimlerle Görüşüyorum ki.'
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, yabancı oyuncu transferi konusunda iddialı açıklamalarda bulunarak, "Brezilya’dan öyle oyuncularla görüşüyorum ki onlar geldiğinde takım çilek değil meyve tabağına dönecek" dedi. 

Bolu Gerede'de birinci etap kamp çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmalarında da hareketli saatler yaşanıyor. Şuana kadar Nijeryalı Sunday Mba ve Azad Filiz'i kadrosuna katan sarı kırmızılılar, ilerleyen günlerde transfer bombalarını art arda patlatarak, adından söz ettirmeye hazırlanıyor. 

-ÇALIŞMALAR YARDIMCI ANTRENÖR NEZARETİNDE SÜRÜYOR-

Yeni Malatyaspor'da yeni sezon hazırlıkları Esentepe'de devam ediyor. 15 gün sürecek olan kamp çalışmalarında 14 futbolcu ile denemeye alınan birkaç futbolcu yer alıyor. 

Yeni sezon hazırlıklarına Bolu’da başlayan sarı kırmızılılar, birinci etap kamp çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Teknik direktör Yücel İldiz’in yardımcılığını yapacak olan antrenör Metin İlhan nezaretinde birinci etap kamp çalışmalarının startını veren sarı kırmızılılarda, 2 saat süren kondisyon ağırlık bir çalışma gerçekleştirdi. Sabah çalışmasına kros çalışması başlayan sarı kırmızılılarda, akşam çalışması da yine kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapılıyor. 14 futbolcu ile birinci etap kamp çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılarda çalışmalar Ramazan Bayramına kadar sürecek. Sarı kırmızılıların çalışmalarının Bayram sonrası daha hız kazanacağı öğrenildi.

-KAMP EKSİKLERLE BAŞLADI-

Yeni sezon hazırlıklarına Gerede’de başlayan Yeni Malatyaspor’un birinci etap kamp çalışması eksik başladı. Sarı kırmızılıların kampına izinli futbolcular ve henüz yönetimle bir anlaşma sağlayamayan futbolcular katılmadı. İzinli olan Kaleci Vedat Kapurtu ve Vedat Budak ve Ali Sakal’ın kampa birkaç güne dahil olacağı öğrenildi. Sarı kırmızılı yönetimin iç transferde anlaşma sağlayamadığı diğer futbolcular ile de tekrar masaya oturup anlaşma sağlanması bekleniyor. Sarı kırmızılı yönetim sözleşmesi biten Emre Toraman, Koray Şanlı, Hüseyin Kar ve Ramazan Kahya ile tekrar bir görüşme yaparak, kampa dahil etmeyi hedefliyor.

Yeni Malatyaspor’un birinci etap  kamp çalışması eksik başlarken, Yardımcı antrenör Metin İlhan ile yeni sezon çalışmaları 14 futbolcu ile başladı. Sarı kırmızılı takımın birinci etap kampına şu futbolcular katıldı. Serkan Çalık, Samed Kartal, İrfan Başaran, Sadık Çiftpınar, Aydın Çetin, Osman Fırat, Abdulsamed Damlu, Ferhat Genç, Burak Kavlak ve Mehmet Ayaoku ve alt yapıdan katılan 4 oyuncu ile kampı sürdürüyor.

-İLDİZ TRANSFER ÇALIŞMALARIYLA İLGİLENİYOR-

Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Yücel İldiz'in transfer çalışmalarına yoğunlaştığı ve kampın şimdilik yardımcı antrenörler nezaretinde devam ettiği öğrenildi. 

Yeni Malatyaspor’da Yücel İldiz’in yardımcılığını üstlenecek olan Metin İlhan, ilk kez konuştu. İlhan, ligin ‘Çetin ve zorlu geçeceğini’ belirterek, iyi hazırlanmaları gerektiğini ifade etti.

PTT 1.Liginde mücadelelerin zorlu geçtiğine dikkat çeken ve buna göre hazırlandıklarını kaydeden İlhan, “PTT 1.Liginin nasıl geçtiğini hepimiz bekliyoruz. Mücadeleye dayanan ve kondisyon isteyen bir lig. Kora kor mücadeleler yaşanıyor. Bu hazırlık kamplarının faydalarını maç içinde çok rahat görüyoruz. Şuan mevcut kadromuz 14 kişilik. Kampa dahil olacak futbolcu kardeşlerimiz var. Bu sayının en az 26 olmasını bekliyoruz. Bunun için yönetimimiz çalışmalarını sürdürüyor. Yeni transferlerimizin birkaç güne kampa katılacağı belirtildi. Yabancı transferlerimiz olacak. Anlaşılan futbolcular var. Onlarda birkaç güne inşallah kampa katılacaktır. 1.Etap kamp çalışmamız Ramazan Bayramına kadar sürecek. Ramazan Bayramında ikinci etap kamp çalışmamız başlayacak” dedi.

"TÜRKİYE BİZİ KONUŞACAK"

Transfer çalışmalarıyla yakından ilgilenen Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, 'transferde geç kalındığı' yönünde çıkan söylentilere karşın iddialı açıklamalarda bulundu ve 'Türkiye bizi konuşacak" ifadesini kullandı. 

Gevrek, "Mba Türkiye’ye Süper Lig’i için geldi ama onu ikili ilişkilerle kulübümüze transfer etmeye ikna ettik. Brezilya’dan öyle oyuncularla görüşüyorum ki onlar geldiğinde takım çilek değil meyve tabağına dönecek. Taraftarımız çok heyecanlanacak biliyorum ama şu an adını söyleyemem. Tüm futbolseverlerin yakından tanıdığı bir isim. Önümüzdeki günlerde transfer için yüz yüze bir görüşme yapacağız. Yabancı oyuncuda kolay pürüz çıkabiliyor. Onun için isim açıklamayacağım. Ancak onla anlaştığımızda tüm Türkiye bizi konuşacak” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız