SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Oynadığım Maçlarda Yüzde 100'ü Vermeye Çalıştım"

0
Güncellendi - 2020-01-10 02:27:16
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’da devre arası kamp çalışmaları Antalya’da devam ediyor. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında 14 Ocak’ta deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak olan sarı kırmızılılar, 18.haftada ise deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

2019-2020 sezonun ilk yarısını 24 puanla sekizinci sırada tamamlayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ikinci yarıya hazırlanıyor. Sarı kırmızılı takım, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek’te yoğun tempoda sürdürüyor. 

İlk yarıda attığı gollerle takıma katkı sağlayan Kuzey Makedonya asıllı golcü Adis Jahovic, devre arası kamp çalışmaları, kendi performansı, takımdaki son durum ve ikinci yarıyla ilgili kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Golcü futbolcu, 5 Ocak’ta kamp çalışmalarına başladıklarını ifade ederek, yoğun tempoda çalıştıklarını ve ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade etti. 

Jahovic, Guilherme ve Mina’nın da kampa katılmalarıyla birlikte ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Jahovic, “Sezona Avrupa kupası maçlarıyla başladık. Sergen hocamızla (Sergen Yalçın) ile beraber iyi organize olmuştuk. Tabi kendi performansımla ilgili şunu söyleyebilirim; oynadığım bütün maçlarda yüzde yüzümü vermeye çalıştım. Ligin ilk yarısı bitti, şimdi ikinci yarısına hazırlanıyoruz. Lig henüz bitmedi. İkinci yarıda iyi performans sergilemek istiyorum. İyi sonuçlar almak zorundayız. Bunun içinde elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu. 

Golcü futbolcu, Umut Bulut ile forvet mevkiinde gireceği forma rekabetine ilişkin şunları söyledi:

“Önemli bir kariyer ve isim takıma geldi. Umut ağabeyle geldiği günden beri iyi bir iletişimimiz var. Ligin ikinci yarısında takım adına iyi işler yapacağına ve takıma gol bölgesinde çok yardımcı olacağına inanıyorum.” 

Jahovic, takımın Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu Guilherme ile yakaladığı uyumla ilgili ise “Ofans hattında Mitchell Donald, Fofana, Bifouma, Gökhan Töre, Guilherme ile çok iyi anlaşıyorum. Ama geldiğim günden beri Guilherme’yle çok farklıyız. Saha içerisinde çok farklı anlaşıyoruz, benim tarzımı biliyor. Çok iyi paslar veriyor. Çok iyi asist yapıyor. Kendisiyle oynamaktan çok memnunum” değerlendirmesinde bulundu. 

Golcü futbolcu, ‘Gol krallığı yarışı içerisindesin, ikinci yarı bir gol hedefin var mı?’ sorusuna, “Öncelikli hedefim Yeni Malatyaspor’un kazanması ve 3 puan almamız. Tabi ki bende gol ve goller atmak istiyorum. Bunun içinde çalışıyoruz ama Malatya kazandıkça bende gol krallığı yarışında iddiamı devam ettireceğim anlamına geliyor” şeklinde yanıt verdi. 

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın oyun anlayışından çok hoşlandığını dile getiren Adis Jahovic, “Kendisinin çok ofansif bir oyun anlayışı var. Sergen hocayla ikinci yarıya iyi hazırlanıyoruz. İyi şeyler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)
    10 Tane gol atmışsın 4'ü penaltıdan! Her maç sahada gezinip duruyorsun! Takım kontra atak yediğinde arkanı dönüp geriye bakmıyorsun bile! Ne pas veriyorsun nede pas almaya gidiyorsun? Üstelik kalas gibisin kaleye tek bir şut bile çekmeden 90 dakikayı bitiriyorsun! Her maç bizlere saç baş yolduruyorsun! Yemin ederim geçmişte beğenmediğimiz Boutaib'i bize mumla aratıyorsun! Birde çıkmış konuşuyorsun! Peehh...
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Biliyordum kapasiten o kadar olduğunu %100'de oynasan sahada gezen takım arkadaşlarına bir katkın olduğunu göremiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    quilherme olmasa gol ü rüyanda görürdün jahovic dalga mı geçiyorsun insallah umut o formayi senden alacak senden daha karakterli onurlu bir oyuncu onur çok çalısan potansiyeli yüksek çok pozisyon bulan hazırlayan bir oyuncu insallah yms tarafarı ile yıldızı barişık gider sen o zaman bu zihniyetle forma galan bulamazsın sergen hocan sana torpil yaparsa ayri
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    Ben inandım :D
    0
    0
    Yanıtla