SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Oynamazsan Puan Alamazsın"

0
Güncellendi - 2017-10-07 01:07:47
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor, ligin 3.haftasında deplasmanda Kahramanmaraş ekibi Erdağ İnşaat Dumlupınarspor ile oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp, gruptaki ilk 3 puanını almak istiyor.

Ligin ilk iki haftasında iki beraberlik alarak 2 puan toplayan İnönü Üniversitesispor, artık galibiyetle tanışmak istiyor. 3.hafta Kahramanmaraş ekibi Erdağ İnşaat Dumlupınarspor ile deplasmanda karşılaşacak olan kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Bu sezon İnönü Üniversitesispor’un formasını giyen takımın tecrübeli oyuncuları Engin Bilici ile Oğuzhan Akar, Erdağ İnşaat Dumlupınarspor karşılaşması, ligdeki durumları ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

“OYNAMAZSAN, KOŞMAZSAN, MÜCADELE ETMEZSEN PUAN ALAMAZSIN”

Takımın forvet oyuncusu Engin Bilici (üstteki fotoğrafta), ligde ilk iki haftada galibiyete yaklaşan taraf olmalarına karşın, iki karşılaşmadan da berabere ayrıldıklarını ifade ederek, “Aslında iyi bir hazırlık döneminden sonra lige iyi başlamak istiyorduk. İlk hafta Şehit Kamil Belediyespor maçında berabere kaldık. Aslında çok üzülmedik ama bu maçta bizim için üzücü bir skor oldu. Yani 3 veya 4 farklı yeneceğimiz maçı 1-1 berabere kaldık. Bu maç bizim içinde bir tecrübe oldu. Böyle maçlarda bundan sonra yakaladığımız pozisyonları atmamız lazım. Çünkü Elazığ Yolspor gibi takımlar 4-5 yıldır BAL’de oynuyor. Ama dirençli takımlar atamazsan dakikalar geçtikçe direniyor. Bizde bu maçta bu hafta açıkçası bunu yaşadık. O nedenle biz bulduğumuz pozisyonları golle neticelendirirsek inşallah diğer haftalarda istediğimiz sonucu alırız” diye konuştu.

Erdağ İnşaat Dumlupınarspor karşılaşması için tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu dile getiren Bilici, “Dumlupınar takımı da geçen sene Fidanspor olarak bildiğimiz takım. Yani orta halli bir takım. Bizim mutlaka yenmemiz gereken bir maç. İnşallah bu hafta deplasmandan ilk üç puanımızı alacağız ve üst sıralardan kopmadan mücadelemize devam edeceğiz. Gençler arasında antrenman öncesinde toplantı yapıyoruz. Bu hafta oynayacağımız Erdağ İnşaat Dumlupınarspor bir maçını bay olarak geçirmiş ve bir maçını da mağlubiyetle tamamlamış. Artık bu maçta puan almak isteyecekler ve maça asılacaklar. Her ne kadar genç ve zayıf bir takım olsa kendi sahasında puan almak için asılacaklar maça. Biz bunun iki misli koşup tecrübemizi maça yansıtmamız gerekiyor. Bu gurupta kolay maç yok bunu biliyoruz. Mesela Hankendi, Adıyaman 1954spor ile berabere kalıyor. Oynamazsan, koşmazsan, mücadele etmezsen puan alamazsın. İnşallah bu maçı bunları yaparak, galip gelerek ayrılırız” ifadelerini kullandı.

“LİGİ ÜST NOKTADA BİTİRMEK İSTİYORUZ”

Takımın defans oyuncusu Oğuzhan Akar (yandaki fotoğrafta) ise “Bu sezon lige beraberlikle başladık. Bu hafta sahamızda oynayacağımız maçta galip gelmek istiyorduk. İlk hafta ben kırmızı kart gördüğüm için ikinci hafta arkadaşlarımla birlikte olamadım ama arkadaşlarım ikinci maçta ellerinden gelen her şeyi yaptılar ama bir türlü ikinci gol gelmedi. İkinci golü biz atamayınca rakip takımın direnci de arttı. Yani biz ikinci golü atıp bitirecektik ama olmadı nasip değilmiş. İnşallah bu hafta oynayacağımız maçı kazanıp önümüzdeki maçlara bakacağız. Takım olarak iyi yoldayız. Sezon başı ufak tefek aksaklıklar oldu. Bazı bölümlerde ara verdik sonradan tekrar toparladık. Şuan fizik olarak tam hazır değiliz ama bu haftadan sonra fizik olarak bir eksikliğimiz kalmayacak. Bu haftaki rakibimizin de puanı yok. İlk haftayı bay geçirdiler ikinci maçta mağlup oldular ama bizde artık takımdaki hem genç arkadaşlar hem de tecrübeli arkadaşlar olarak bu maça çıkıp elimizden geleni yapıp üç puanı almamız gerekiyor. Artık bir galibiyet serisi yakalamamız gerekiyor. Çünkü iyi bir takımız. Genç ve tecrübeli arkadaşlardan oluşuyor takımımız. O nedenle bu maça çıkıp kazanmaktan başka düşüncemiz yok” dedi.

Ligde 6-7 takımın şampiyonluğa oynadığına dikkat çeken Akar, “Bu sezon 6-7 tane takım şampiyonluğa oynuyor. Bizde ligi bitirebileceğimiz en üst noktada bitireceğiz ama kimse kolay kolay buraya gelip elini kolunu sallayarak bizi burada yenemez. Bizde kötü bir takım değiliz. Bütçemiz diğer takımlara göre düşük olsa da bizimde kadro kalitemiz var. Güzel bir ortamımız var. Arkadaşlık var. Bence kimin nerelerde olacağı son haftaya kadar belli olmaz. İnşallah gönül ister ki bizim Malatya takımlarımızdan biri şampiyon olsun. Çıkıp elimizden geleni yapacağız. Biz Malatyagücü (İnönü) olarak elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz ve ligi bitirebildiğimiz en üst noktada bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız