SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oynanan Futbol Memnun Etmedi

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un Sivasspor'la oynadığı maçtaki futbol, geçer not almadı.. Bu arada Brezilyalı Chris Pazartesi imza atacak, Trabzonsporlu Hasan Üçüncü'nün de Malatyaspor'un gündeminde olduğu bildirildi.

"DAHA İYİ OLACAK.."
Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, maçtan sonra yaptığı açıklamada, maçın futbol kalitesinin düşük olduğunu, bunu sezonun ilk maçı olmasına bağladıklarını belirterek, "Takımlar daha tam olarak hazır değil. Önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağık. Eksiklerimiz vardı. Bunları da gidererek, önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağız."dedi. Tanrıverdi, tribünlerde takıma destek veren Malatyaspor taraftarlarına da teşekkür etti.

Teknik Direktör Feyyaz Uçar da, sergilenen futboldan mutlu olmadıklarını, ancak yine de 1-1'lik sonuç ve alınan puanın sevindirici olduğunu söyledi. Uçar, "Mustafa Özkan, Okan, Katatua gibi futbolcularımızın takıma adapte olmalarıyla daha iyi olacağız."dedi.

CHRİS İMZA ATACAK..
Bu arada, Malatyaspor'un orta sahayı takviye etmek amacıyla geçtiğimiz hafta Türkiye'ye getirttiği Brezilya Seri B ligi'nde mücadele eden 26 yaşındaki Chris'le, Pazartesi günü Malatya'da sözleşme imzalanacağı bildirildi.

Öte yandan, Malatyaspor'un ilgilendiği ve gündeminde olduğu belirtilen Trabzonspor'lu ön libero Hasan Üçüncü konusunda bu takımın Teknik Direktörü Şenol Güneş'in karar verememesi nedeniyle bir belirsizlik olduğu, Malatyaspor'un bu nedenle başka bir alternatif üzerinde durduğu da haber alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız