SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Oynanan Oyunları Bozdu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:17:55
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, bir dizi ziyaretler için Malatya’nın Darende İlçesine geldi. Öz, “Uluslararası baskılarla ortaya çıkan değil milletin içinden çıkan Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceklerine inanıyorum” dedi. 

Balaban Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Öz, vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyerek yapılması gereken işlerin ve ihtiyaçların takipçisi olacağını belirtti.

Daha sonra Darende Belediyesini ziyaret eden Ömer Faruk Öz, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser'e yeni görevinde başarı dileklerini ileterek çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aldı.

Burada bir konuşma yapan Ömer Faruk Öz, “Geçtiğimiz 30 Mart'ta yapılan seçimlerle çok şükür ki bu millet AK Parti'ye, Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkarak ülkesi üzerinde oynanan oyunları bozdu. Fakat ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunlar bir türlü bitmedi. Şu anda halkın kendi oylarıyla seçeceği cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Ama bu cumhurbaşkanlığı seçimlerini bile milli iradenin yansımadığı, bu milletin adamı olmayan, milletin derdiyle dertlenmeyen, milletin gerçeklerinden habersiz, göbeği dışarıya bağlı olan bir çatı adayla bizim karşımıza çıktılar. Ben burada şunu belirtmek istiyorum, gerek ilçe başkanımız, gerek belediye başkanımız, gerekirse de buradaki teşkilat mensuplarımız bu seçimleri Cumhurun Reisi seçimi anlayışıyla görmeli, siyasi parti seçimi olarak algılamamak lazım, çünkü diğer partilere de oy veren vatandaşlarımızın bu seçimlerde uluslararası baskılarla ortaya çıkan değil milletin içinden çıkan Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceklerine inanıyorum” dedi.

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser ise, “Sayın vekilimiz, Darendelinin her zaman yanında olduğunu bizlere gösteriyor. Bundan sonraki ilçemizi için yapılacak işler de de hep birlikte el ele çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Belediye ziyaretinin ardından Yazıköy Mahallesini ziyaret eden Ömer Faruk Öz, burada da vatandaşlardan çeşitli bilgiler alarak istek ve sorunları dinledi. Ömer Faruk Öz işlerin bizzat takibini yapacağının sözünü de vatandaşlara verdi.

Ömer Faruk Öz'ün ziyaretine AKP Malatya İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Başkan Yardımcısı Durmuş Doğan, Eski Darende Belediye Başkanlarından Abdullah Karakurt eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız