SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Oynanan Oyunun Farkındalar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:21:47
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Tabandaki insanlarımızın birçoğu oynanan oyunun farkındalar. Çoğu şu anda bu kirli oyunu yapanların kimin uşaklığını yaptığını çok iyi biliyor” dedi.

AKP Milletvekili Şahin, merkez Turgut Özal ve Saray mahallelerini ziyaret etti. İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Turan Koç ve partililerle Turgut Özal ve Saray mahallelerini ziyaret eden Milletvekili Şahin, muhtar ve vatandaşlarla görüşerek sorunlar hakkında bilgi aldı.

Ziyarette konuşan Milletvekili Mustafa Şahin, Irak ve İran petrollerinin enerji kaynaklarının paralarının Halk Bankası üzerinden transfer edilmesine başlanmasıyla bazı ülkelerin bu durumdan rahatsız olduklarını ifade ederek şunları kaydetti:

“Amerika'nın 47 tane senatörü karşı çıkmış. İsrail karşı çıkıyor. Almanya karşı çıkıyor. Hatta Rusya karşı çıkıyor Türkiye bu ticaret hacmini kullanmasın diye. Başbakanımız hiçbir zaman için esneklik göstermedi. Bunların tümüne birden restini çekti. Akabinde ne oldu. Hemen geldiler içerideki birtakım dinamiklerini devreye koydular. Halk Bankasının genel müdürünü aldılar derdest ettiler. Şunu açıkça belirmek istiyorum. Eğer yolsuzluk yapılmışsa indi ilahide de yargı karşısında da mutlaka cezasını görecek, belasını bulacaktır. Biz kör kuruşun hesabını yapmak zorundayız. Biz kul hakkının ne olduğunu bilen bir kültürden geliyoruz. Kul hakkı yiyenin de devletin malını yiyenin de cehennemlik olduğunu biliyoruz. Asıl sorun o değil. Asıl sorun Başbakanın itibarsızlaştırılsın, AK Parti itibarsızlaştırılsın ve bu ülkede istikrar kesinlikle yok olsun. 30 Mart tarihinde yapacağımız seçimle istikrarı oylayacağız. Kim ki milletin gönlünde taht kurmuşsa onun başına bir çorap örmeye çalışmışlar. Yine bu yapılmaya çalışılıyor. İşin kötü tarafı içimizde olan insanlarımızın kardeşlerimizin büyük bir kahır ekseriyetinin bilmemiş olduğu kendilerini yönetenler, yönlendirenlere hükmedenlerin oyuncağı noktasına getirilmeye çalışılan bir ülkenin içerisindeyiz. Tabandaki insanlarımızın birçoğu oynanan oyunun farkındalar. Çoğu şu anda bu kirli oyunu yapanların kimin uşaklığını yaptığını çok iyi biliyor. Bizim bu oyuna alet olmamamız lazım. Ülkemizde istikrarımızı bozmaya çalışanlara fırsat vermememiz lazım. Cenab-ı Allah; Alevisi, Sünnisi, Lazı, Çerkezi ile bir ve beraber olarak bu ülkede vatandaşlık kimliğimizi muhafaza etmemizi bizlere nasip etsin. İnşallah daha daim olacak. Yarınlarımız daha da güzel şeylere gebe. Bu oyunu bozacak olanlar da sizlersiniz. Milli iradeyi yetki vermiş olduğumuz insanlardan kim alır? Millet alır. Ne zaman alır? Sandıkta alır.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız