SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Oynayacak 10 Kişi Lazım'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor, Adana Demirspor maçının taktik çalışmasını yaptı. Sarı- kırmızılı ekip, bu maç için Cumartesi günü Adana'ya gidecek. Bu arada, takımın genel menajeri Aziz Yiğit ve Teknik Direktör Ercüment Coşkundere önemli açıklamalarda bulundular.

Pazar günü 13.30'da Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Sarı-kırmızılı takım Cumartesi öğle yemeğinin ardından Adana'ya hareket edecek. Kafileye izinli olan Fatih Sezer, sakatlığı süren Alper Akıcı ile kart cezalıları Mehmet Yoldaş ve Mustafa Aslan'ın dahil edilmeyeceği öğrenildi.

Sarı kırmızılı ekibin Adana'da Sedef Oteli'nde kampa gireceği ve maç saatini bekleyeceği belirtildi.

"BANKO OYNAYACAK 10 OYUNCU LAZIM.."
Bu arada, transferin önünün açılabilmesi için eski futbolcularla görüşmelerin devam ettiği bildirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Takımda kadro yetersizliği başarılı sonuçlar almamızı da engelliyor. Bu nedenle transferin önünü açabilmek amacıyla kulüp yönetimi olarak gecemizi gündüzümüze katarak, bir çalışma başlattık. Eski futbolcularımızın alacaklarını erteleyerek, transferin önünü açmak istiyoruz. Bu kapsamda eski futbolcularımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Büyük oranda görüşmelerimiz olumlu gidiyor. Malatyaspor'un başarılı sonuçlar alarak, istediği yerlere gelebilmesi için transferin önünü açmak için görüşmelerimizi sürdüreceğiz" denildi.

Malatyaspor idari menajeri Aziz Yiğit, ara transferde takımda banko oynayabilecek 10 futbolcu alınması gerektiğini söylerken, büyük bir operasyonun yapılacağı sinyalini verdi. Yiğit, yeni oyuncular alınırken, takımdaki 10 kadar oyuncunun da gönderileceğine ilişkin değerlendirmeler yaptı.

İSTİFAYI DÜŞÜNMÜYOR..
Öte yandan son antrenmanda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik Direktör Ercüment Coşkundere, "Tabi ki bizim için her maç ve 3 puan önemli. Yaşadığımız şansızlıklar ve kadro durumu da ortada. Adana Demirspor maçını kaybetmemek için çıkacağız. Bu yılın son maçı, puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Bizim için önemli olan Malatyaspor'u iyi temsil etmek istiyoruz" dedi.

İstifa etmeyi düşündünüz mü sorusuna Coşkundere, "Hiç istifa etmeyi düşünmedim. Bu yönetimle ilgilidir. Böyle bir görüş olmadı. Bizim bilmediğimiz bir şey varsa bir şey diyemem. Biz, performans açısından oynadığımız oyundan memnunuz. İstatistiksel olarak memnun değiliz. Bizim için oynanan oyun önemli. Bizim amacımız devre arasını daha iyi geçirip, daha dirençli bir takım oluşturmak" cevabını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız