SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Oyumuz Çalındı İtiraz Edeceğiz'

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:19:39
'Oyumuz Çalındı İtiraz Edeceğiz'
A- A+ PAYLAŞ

Milletvekilliğini oylarının çalınması nedeniyle kaybettiklerini öne süren MHP 1. sıra adayı Avukat Arif Yıldız, seçim sonuçlarına itiraz edeceklerini bildirdi.

Tutanakların ellerinden olduğunu ve yapılacak olan incelemelerin ardından itirazda bulunacaklarını kaydeden Yıldız, "Biz, sandıkta çalınan oylarımızın peşine düşeceğiz. Burada beklemekle hiçbir şey olmuyor. Tutanaklarımızı kontrol edip, çalınan oylarımızı tespit edeceğiz. Yarın gelip, itirazımızı yapacağız. Tutanaklar bizde, onları aldık. Biz, 6'ıncı vekili biz çıkarmanın hesaplarını yapıyoruz. 800 oy fark var. Burada oyalanacağımıza, 800 oyumuzun nerede çalındığını tespit edince, biz bunlara en büyük dersi vermiş olacağız. Malatya'da MHP bir tane vekil çıkarmış olacak. Bizim aylardan beri uğraşımızın nedeni Malatya'da MHP vekil çıkarsın. Gideceğiz, sabaha kadar yatmayacağız, hangi sandıkta oylarımız çalındı onu tespit edeceğiz. Elimizde tutanaklar var, 400 tane oyu geri çevirdiğimizde vekil çıkarırız. Bu gerginliği burada bitiriyoruz. Allah sizin eksikliğinizi vermesin ve ülkücü iradeyi yüceltsin ve bu milletin başında bu devleti yönetmeyi nasip etsin. Bize düşen vekilliğimizin peşine düşmek. Çalınan oylarımızın peşine düşmemiz gerekiyor. Bütün avukat arkadaşlarımız burada bekliyor, biz sistemden çalınan oylarımızı tespit edeceğiz. Sandıkları son noktasına kadar takip edeceğiz. Tamamı bitene kadar buradaki arkadaşlarımız kalacak. Bizde, değiştirilen tutanaklarda neler var onları göreceğiz. Onları gördükten sonrada gelip, kendi vekilliğimizi yeniden alacağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız