SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Oyuna Gelmemek Boyun Borcu'

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:17:05
'Oyuna Gelmemek Boyun Borcu'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, demiryolu çalışanlarının yardımlaşma ve dayanışma konusunda örnek çalışmalar yaptıklarını ve her zaman takdir ettiğini belirtti.

Ankara'da Demiryolu Sevenler ve Gönüllüleri Yardımlaşma Derneği’ni iftar sonrasında ziyaret eden Milletvekili Öz, demiryolunun her geçen gün daha büyük önem kazandığını, demiryolu çalışanlarının meslek olarak yeniden gözde meslekler haline geleceğini belirtti.

Ülkemizin demiryolu altyapısının modernleştiğine ve geliştiğine değinen Öz, sivil toplum kuruluşlarının da bu gelişim içindeki yerinin önemli olduğunu kaydetti.

Milletvekili Öz, “Ülkemiz önemli bir dönemden geçiyor. Ülkemizin ve milletimizin gelişmesine engel olmak isteyen bazı dış kaynaklı güçler maalesef bir oyun oynama peşindeler. Ama Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve hükümetimizin iradeli ve omurgalı duruşu, halkın desteği ile birlikte oyunu bozmuştur.

Haftalardır süren ve hala sürdürülmeye çalışılan olayların protesto ile ilgisi yoktur. Güya protesto yapılan yerlerdeki esnafın zararı hesaplanamayacak kadar çoktur. Haftalardır kasasına kuruş girmeyen, toptancıya ödemesini yapamayan esnaflar var. Özgürlük adına bu şekilde yakıp yıkmak, esnafı zarara uğratmak, kamu malına zarar vermek kabul edilebilecek ve alttan alınabilecek bir şey değildir.

Farklı dünya görüşlerine, farklı siyasi görüşlere sahip olabiliriz. Ama mevzubahis olan vatanımız, devletimiz ile milletin birliği ve huzuru olduğunda birlik olmak ve dış güçlerin oyununa gelmemek boynumuzun borcudur” dedi.

Demiryolu Sevenler ve Gönüllüleri Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Nurettin Öndeş’ten ve Yönetim Kurulu Üyelerinden derneğin çalışmaları hakkında bilgi alan Ömer Faruk Öz, bu çalışmalarla önemli bir görev yaptıklarını anlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız