SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oyuncak ve Kitap Kardeşliği Projesi Sürüyor

0
Güncellendi - 2017-11-12 03:40:00
Oyuncak ve Kitap Kardeşliği Projesi Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından sürdürülen ‘Oyuncak Kardeşliği ve Kitap Arkadaşlığı Projesi’, kırsal mahallelerdeki okullarda bulunan öğrencilerin mutluluğuna mutluluk katıyor.  Bu kapsamda Fatih İlkokulu öğrencileri tarafından Yaygın İlk ve Orta Okulu öğrencilerine, Atatürk Ortaokulu tarafından da Kanuni İlkokulu öğrencilerine oyuncak ve kitap hediye edildi.

Battalgazi Belediyesi tarafından sürdürülen ‘Oyuncak Kardeşliği ve Kitap Arkadaşlığı Projesi’, öğrenciler arasında gönül köprüleri kuruyor. Proje kapsamında şehir merkezinde bulunan okullarda okuyan öğrenciler, kırsal mahallelerde bulunan okullardaki öğrenci arkadaşlarına oyuncak ve kitap hediye ederek, toplumsal bütünlüğün çimentosunu oluşturuyor. Fatih İlkokulu öğrencileri, Yaygın İlk ve Orta Okulu öğrencilerine proje kapsamında oyuncak ve kitap hediye etti. Öğrenciler arasında hediyeleşme esnasında yaşanan mutluluk tablosu, dikkatlerden kaçmadı. Yaygın İlk ve Ortaokulu Müdürü Mustafa Şeker,  Oyuncak Kardeşliği Projesi’nin önemine dikkat çekerek, “Bugün Battalgazi Belediyemizin düzenlediği ‘Oyuncak Kardeşliği ve Kitap Arkadaşlığı Projesi’ ile ilgili Fatih İlkokulunu misafir ettik. Tüm öğrencilerimize hediyeler getirdiler, hepsine teşekkür ediyoruz. Ayrıca Battalgazi Belediye Başkanımız sayın Selahattin Gürkan’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Burada biz köy okuluyuz ama çarşıdaki çocukların nasıl bir ortamda bulunduklarını biraz daha sezinlediler. Bu tür etkinlikler çarşıdaki okullarla kaynaşmamız için çok büyük faydası olacağını tahmin ediyorum” dedi.

Öte yandan ‘Oyuncak Kardeşliği ve Kitap Arkadaşlığı Projesi’ kapsamında Atatürk Ortaokulu tarafından da Kanuni İlkokulu öğrencilerine oyuncak ve kitap hediye edildi. Kanuni İlkokulu’nda gerçekleştirilen etkinlikte de, yaşanan mutluluk tablosu görülmeye değer bir manevi ortam oluşturdu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız