SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Oyuncu Takviyesi Yapacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-31 19:06:42
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig'in ilk devresini 13. sırada tamamlayan Alima Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör İrfan Buz, takıma 5 ya da 6 futbolcu takviyesi yapacaklarını söyledi.

Buz, ligde her takımın şampiyon olabileceğini ve aynı zamanda küme düşme tehlikesi de yaşayabileceğini ifade ederek, ikinci yarıda mücadele eden ve koşan takımların fark oluşturacağını sözlerine ekledi.

İrfan Buz, "Boluspor karşılaşmasıyla ilk devreyi noktaladık. Yeni Malatyaspor’a ilk geldiğimiz zamanlar pozisyonumuzu nasıl üst sıralara taşırız bunun hesaplarını yaptık. Daha iyi olabilirdi ancak şu an bulunduğumuz konumu kimse tahmin edemezdi. Takım olarak bunu başardığımızı düşünüyorum. Geride kalan bu ilk devrede bana göre ligde dengesizlik değil aksine denge var. Buraya gelmeden önce bu ligde çalışmamıştım. Puanların bu kadar birbirine yakın olduğu bir döneme şahitlik etmemiştim. Her takımın birbirini yenme potansiyeli var. Takımlar arasında ciddi bir fark yok. Alt sıralarda bulunan takımın bile üst sıralara çıkma şansı var. Aynı şekilde üst sıralarda bulunan takımlarında düşme potasına girme ihtimali bulunuyor. İkinci yarıda koşan, mücadele eden takımlar fark yaratacak. Kendi açımızdan iyi bir ilk devre geçirdiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

"5 YA DA 6 FUTBOLCU TAKVİYESİ YAPACAĞIZ"

Transfer konusuna da değinen Buz, ellerindeki oyuncu kadrosunun ilk yarıda kapasitesi oranında başarılı olduğunu, takıma 5 ya da 6 futbolcu takviyesi yapacaklarını sözlerine ekledi.

İrfan Buz, "Devre biter bitmez biz de dahil tüm takımlar transfer hareketliliğine başladı. Baktığımız zaman birçok takım ciddi transferler yapacak. Orta saha, defans ve forvete transfer etmeyi düşündüğümüz oyuncular var. Benim futbol mantığıma göre her iki özelliği de bir arada bulunduran orta saha oyuncularını takımımda oynatmayı düşünüyorum. En kısa zamanda takımımıza faydalı olabilecek oyuncularla anlaşıp kamuoyu ile paylaşacağız. 5 ya da 6 transfer düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde bu isimler netleşir” dedi.

İrfan Buz ayrıca, Malatya’nın, ülkenin ve tüm spor camiasının yeni yılını kutladı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız