SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Oyundan Memnun Değilim'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'da, Fortis Türkiye Kupası 1. kademe maçında Malatya Belediyespor'u 5-4 mağlup etmenin sevinci yaşanıyor. Teknik Direktör Kadir Özcan (üstteki fotoğrafta), takımının oynadığı futboldan memnun olmadığını söyledi.

Malatyaspor Teknik Direktörü Kadir Özcan, Malatya'nın iki güzide kulübünün dostane geçen bir maçta karşı karşıya geldiğini ifade ederek, "Maçı kazanmamıza rağmen iyi futbol oynamadık. Maçta bir ara 3-1 mağlup duruma düştük. Buradan oyunu çevirmekte önemli ama ne olursa olsun ben takımımdan ve oyundan memnun değilim. Daha iyi olmamız gerekiyor. Bir an evvel hatalarımızı görüp eksiklerden ders alıp oturup hep beraber bunun analizini yapıp cumartesi oynayacağımız maça kadar elimizden geldiği kadar oyunumuzu
düzeltmeye çalışacağız. Malatya Belediyespor'u kutluyorum" dedi.

Malatya Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Tekin (alttaki fotoğrafta) ise ligde ilk maçı Diyarbakır DİSKİSpor ile deplasmanda oynadıklarını belirterek şöyle konuştu:

"Oradan hiç beklemediğimiz şekilde mağlup döndük. Bir takım eksiklerimiz vardı ve sonuçta mağlup olduk. Burada da Malatyaspor ile Fortis Türkiye Kupası'nda karşılaştık. Takımımızın tekrar kendi güvenini duyması ve kendine gelebilmesi için bu maç iyi bir fırsattı. Diyarbakır dönüşümüzden sonra buradaki bu maçın böyle bir netice ile bitmesinde futbolcularım moral olarak, motive olarak bu maçta vermiş oldukları mücadelede bana göre başarılı ve Diyarbakır'daki eksiklerinden tamamen arınmışlar. Bu maç büyük bir keyifti. Malatyalılar kendi iki takımlarından dokuz tane gol izlediler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız