SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Oyundan Memnunum Ama..'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Malatyaspor'da, Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları devam ediyor.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, Teknik Direktör Ercüment Çoşkundere yönetiminde çalışan sarı-kırmızılı takımda Tuncay takımla birlikte çalışmalara başlarken, Alper Akıcı çalışmaya katılmadı.

Öte yandan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik Direktör Ercüment Coşkundere, Şanlıurfaspor maçını kafalarında oynadıklarını, iyi oyunun sonucunu almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Coşkundere, yaptığı açıklamada, "Şanlıurfaspor bizden sonraki hafta bay olacak. Onlar da kazanmak isteyecek ama bizim de puanlara ihtiyacımız var. Oynadığımız oyunun karşılığını alamamamızın üzüntüsü var. İkinci yarı moral kazanmak için kazanmak istiyoruz. Takımlar arasında oyun anlamında büyük fark yok. Ben, oynanan oyundan memnunum ama finali iyi yapmalıyız" dedi.

Transferin önünün açılması halinde takıma uygun oyuncuları almak istediklerini ifade eden Çoşkundere, "Biz, her türlü koşula göre planlarımız var. Yönetimle konuşacağız ve kendimize uygun tespitlerimiz var. Oyuncularla görüşülecek, transferin önü açılırsa bu takımın kimyasını bozmayacak ve ekonomik olarak uygun transferler yapmak istiyoruz. Transferin önünün açılması için yönetim çalışıyor" diye konuştu.

Coşkundere, "Ben futbolcularıma iyi mücadele ettiklerini söyledim. Başımızı dik tutup, rakip kim olursa olsun mücadele edeceğiz. Bizim için Şanlıurfaspor maçı bugün başladı. Pazar günü son düdük çalana kadar bu maçı oynayacağız. Şuanda bu maçı kafamızda oynuyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız