SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Oyunları Bozmak Namus Borcu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:04:19
A- A+ PAYLAŞ

MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Kutuplaşmayla, kavgayla, iftirayla, dedikoduyla yabancı güçlerin taşeronluğuna soyunanların oyunlarını bozmak bizlerin namus borcudur” dedi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitleri Anma Günü nedeniyle Kızılcahamam’da Ülkücü Şehitleri Anma Programına katıldı. Ülkücü Şehitleri Anma etkinliği öncesinde anıta gül bırakan Bahçeli ardından Mevlidi Şerif dinledi ve şehitlikte öğle namazı kıldı. Ülkücü Şehitleri Anma Programında konuşma yapan Bahçeli, vatanın her köşesinde sere serpe yatan dava şehitlerinin aziz ruhları, aziz emanetleri, yüksek erdem ve miraslarının simgeleşmekte olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Milliyetçi-Ülkücü Hareket şehidine ve şühedasına, geçmişine ve geleneğine, köküne ve öz değerlerine sıkı sıkıya bağlı ve saygılıdır. Bizi biz yapan hasletlerden birisi de maziye duyduğumuz vefadır. Geçmişini unutan, geçmişine yüz çeviren, geçmişle yollarını ayıran insan ya da toplumların geleceği belirsiz, iddiaları bulanıktır. Dün, bugünün temeli ve çimentosudur. Bugün ise geleceğin yeşerdiği vahadır. Biz umutla ileriye, özlemle de geriye bakıyoruz. Çok şükür, kendi yönünü tayin edemeyip rüzgârla birlikte sürüklenen rotasız bir geminin durumuna hiç düşmedik. Zamanın ve şartların değişkenliğine kapılarak heyecan ve hedeflerimizden ayrılmadık, ilke ve ülkülerimizden taviz vermedik.”

Şehadet şerbetinden milleti uğruna kana kana içen iftihar isimleri mahcup etmeyeceklerini belirten Bahçeli, Yüce Kitabımız’da; ‘Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyin. Hayır, onlar diridirler. Ancak siz bunu bilemezsiniz’ buyruğu şehitlerimizin sadece fiziken aramızda olmadıklarına işaret etmektedir. Şehitlerimiz, Allah nezdinde hazırdır ve diridir. Cennetin kapıları onlara ardına kadar açıktır. İnanıyorum ki, Ülkücü şehitlerimizin hepsi şu an bizimle, duaları üzerimizedir. Hepsinin ruhu aramızdadır, yanı başımızdadır. Cenab-ı Allah Mahşer Günü her bir şehidimizin yüzüne bakabilmeyi bizlere nasip ve müyesser etsin. Vatan ve millet yolunda candan geçen cesaret timsallerini hafızalarımızdan ve hatıralarımızdan asla çıkarmasın. Yine niyazım odur ki, Türk milletine içten ve dıştan ivme kazanan husumet çemberini yarmak için bizlere güç ve azim versin. Zira karşımızda rüşvetten, yolsuzluktan, nefretten ve bölücülükten niyet ve yüzleri kapkara kesilmiş suçlular ve suç ortakları vardır. Bunların saçtığı günah tohumları fitne ve bozgunculuk olarak filizlenmektedir. Kutuplaşmayla, kavgayla, iftirayla, dedikoduyla yabancı güçlerin taşeronluğuna soyunanların oyunlarını bozmak bizlerin namus borcudur. Kefensiz yatan Ülkücü şehitlerimizin davalarını, sahte kefene sarılıp ölüm edebiyatı yapan şeytani heveslere karşı bayraklaştırmak ve devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne var gücümüzle sahip çıkmak bizim amacımızdır. Şehitlerimiz boşuna toprak olmadı. Analar boşuna ağlamadı. Evlatlar boşuna yetim kalmadı. Güvence dün şehitlerimizdi, bugün de biziz. Allah varlığımızı, birliğimizi ve kardeşliğimizi daim etsin. Bu duygu ve düşüncelerle, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’e, Gün Sazak Bey’e ve tüm şehitlerimize, bunun yanında Soma’da kaybettiğimiz 301 madencimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Kabirleri nur, mekânları cennet, ruhları şad olsun” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız