SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öz Başbakanın Heyetinde

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:49:48
Öz Başbakanın Heyetinde
A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "KKTC'ye çok önemli projelerle destek sağlıyoruz. Bu projelerin başında da su borularıyla KKTC'nin fiilen Anadolu'ya bağlanması ve adanın su ihtiyacının Anadolu'nun temiz, pür, helal suyuyla karşılanmış olmasıdır. Bu gelişmeleri de takip edeceğiz" dedi. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilk yurt dışı ziyareti için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gitti. Başbakan Davutoğlu'na ziyaretinde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AKP Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, TBMM İdare Amiri ve Kıbrıs Dostluk Grubu Başkanı Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ile AKP Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay eşlik etti.

Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yurtdışı ziyaretlerinde kullandığı “TUR” isimli uçakla saat 10.50’de KKTC’ye gelen Başbakan Davutoğlu, Ercan Havalimanı’nda KKTC Başbakanı Özkan Yorgancıoğlu ve eşi Ayşe Yorgancıoğlu, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, KTBK Komutanı Korgeneral İsmail Serdar Savaş, GKK Komutanı Tümgeneral İlyas Bozkurt, ana muhalefet UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş ile bazı bakanlar tarafından karşılandı. 

Ahmet Davutoğlu, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile KKTC Cumhurbaşkanlığında bir araya geldi. Eroğlu ile ikili görüşmenin ardından Davutoğlu ve KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu öğle yemeği yedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız