SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öz Meclis İdare Amiri

A- A+ PAYLAŞ

TBMM Başkanvekilliği görevine AKP'den Kayseri Milletvekili Sadık Yakut ve Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil seçildi. AKP'nin 3 isimle temsil edildiği Meclis İdare Amirliklerinden birine de Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz seçildi.

TBMM Genel Kurulu, AKP Grubu'nda saatler süren seçimli toplantının ardından belirlenen Başkanlık Divanı'nın AKP'li üyelerini seçti. TBMM Başkanvekilliği görevine Kayseri Milletvekili Sadık Yakut ve Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil seçilirken, Katip Üyeliğe Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun, Bolu Milletvekili Fatih Metin, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Konya Milletvekili Harun Tüfekçi ve Van Milletvekili Gülşen Orhan, İdare Amirliği'ne ise Adıyaman Milletvekili Fehmi Hüsrev Kutlu, Konya Milletvekili Orhan Erdem ve Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz seçildi.

Öte yandan, AKP Grubu'nda boş olan iki Grup Başkanvekilliği için de görevlendirme yapıldı. Adalet Bakanlığı'na getirilen Sadullah Ergin ve yeni kabinede Sanayi ve Ticaret Bakanı olarak görev alan Nihat Ergün'ün yerine AKP Grup Başkanvekillikleri'ne Samsun Milletvekili Suat Kılıç ve İstanbul Milletvekili Ayşe Nur Bahçekapılı getirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız