SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öz, Sorunları Dinledi

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Yeşilyurt ilçesi Salkonak ve Aşağıköy'ü ziyaret etti.

Beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, AKP İlçe Başkanı Fikret Çolak, il genel meclisi üyeleri Rıza Sinanoğlu, Mehmet Şireci ve Cercis Taşdemir, AKP il yönetim kurulu üyesi Akif Baştürk ve diğer partililerle birlikte Yeşilyurt İlçesi Salkonak ve Aşağıköy'üne yapılan ziyarette, sorunlar dinlendi.

Salkonak Köylü Muhtarı Emin Akıncı, Aşağıköy Muhtarı Mehmet Ali Durmaz, sorunları dile getirdiler. Köyde 2 bin 600 metre kapalı sistem boru gerektiği dile getirildi. Ayrıca, Ortaköy ile Salkonak arasındaki köprünün bakımı istendi. Köylülerin isteklerini tek tek not alan milletvekili Öz, ilgili dairesine talepleri ileteceğini söyledi.

Öz, burada 12 Eylül referandumuyla ilgili olarak yaptığı konuşmada, "Eğer referandumda evet oyu çıkarsa, yeni anayasa ile Türkiye her alanda ileri gidecek. Ekonomide, dış politikada İktidarımız döneminde komşu ülkelerle sorunlarımız da kalktı. Birçok komşu ülke ile vize dahi kalktı. Şimdi bu ülkelere ihracat yapıyoruz. Bu nedenle biz şunu söylüyoruz. Türkiye iyi yolda gidiyor. Türkiye'nin daha iyi gitmesi için 12 Eylül 'de yeni anayasa için yapılacak referandumda Evet oyları fazla çıkarsa her yönden iyi olacak. Güzel hizmetleri anayasa değişikliği ile kurumsallaştırmalıyız, yasalaştırmalıyız" ifadelerini kullandı.

Bu arada, çocukların ellerinde Evet afişleri ile milletvekili Öz'ü karşılamaları dikkat çekerken, Öz ise çocuklara çikolata ve gofret ikram etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız