SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özakman'a Son Görev

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:04:16
Özakman'a Son Görev
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden yazar Turgut Özakman için Kocatepe Cami'nde cenaze namazı kılındı.

Kocatepe Camii’nde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazına TBMM Başkanı Cemil Çiçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP İstanbul Milletvekili Oktay Ekşi, CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, Rahşan Ecevit ile yakınları ve sevenleri katıldı. 

Kılınan cenaze namazının ardından Özakman, Karşıyaka Mezarlığı’na defnedildi. Ankara Seğmenleri Özakman’ın tabutu başında nöbet tuttu. Cenaze namazının ardından Özakman’ın tabutu sevenleri tarafından omuzlara alındı. Cenazeye katılan binlerce kişi “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” diye sloganlar attı. Haberal ise namaz sonrasında cenaze törenine katılan vatandaşlarla sohbet etti. Burç Söker isimli bir vatandaş ise cenaze aracının önüne geçerek Turgut Özakman’ın “Diriliş” isimli kitabını gösterdi. 

Şu Çılgın Türkler’ kitabının yazarı Turgut Özakman (83), koroner arter hastalığı ve kalp yetmezliği sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız