SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özal Ailesinde Bir Sorun Daha..

A- A+ PAYLAŞ

Merhum Malatya Milletvekili Yusuf Bozkurt Özal'ın oğlu AKP İstanbul milletvekili İbrahim Özal'ın eşi de boşanma davası açtı.

Merhum Cumhurbaşkanı hemşehrimiz Turgut Özal'ın kızı Zeynep Özal ve oğlu Efe Özal'ın sorunlu evliliklerinden sonra, Yusuf Bozkurt Özal'ın oğlu İbrahim Özal'ın evliliğindeki sorun da Vatan Gazetesi'nde "Yeğen Özal'ın gönül oyunu" başlığıyla yayınlandı.

Vatan Gazetesi'nin konuya ilişkin haberi şöyle:

...

"..Yeğen Özal'ın gönül oyunu!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın prensleri arasında yer alan AKP İstanbul Milletvekili İbrahim Özal'ın eşi Gülümser Didar Özal, boşanmak için mahkemeye başvurdu. Sarıyer Adliyesi'ne dilekçe veren Gülümser Didar Özal, eşinin asistanı ile imam nikahı kıydığını ileri sürerek boşanmak istediğini belirtti. Didar Özal, 3 çocuğunun da velayetinin kendisine verilmesini istedi. Çiftin 10 yaşında Ceyda ve İrem isimli ikiz kızları ile 9 yaşında Kerim isimli bir oğlu bulunuyor.

* Boğaziçi'nde tanıştılar
Yusuf Bozkurt Özal ve Alman asıllı Elisabeth Heidi Özal'ın oğlu olan İbrahim Özal, 1965 Londra doğumlu. İlk öğrenimini İstanbul'da, orta ve lise öğrenimini ABD'de tamamladı. Kanada McGill Üniversitesi'nde de 1 yıl eğitim gördü. 1984'te geçiş yaptığı Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünü bitirip sırasıyla Kuveyt Türk Evkaf Finans Kurumu, Bayal-Scania ve Cüneyt Zapsu'nun başkanlığını yaptığı Azizler Holding'de çalıştı. Daha sonra serbest ticarete atılan Özal, 4 yıl döviz bürosu işletti. 2002'de AKP'den milletvekili adayı olan Özal, halen AKP İstanbul Milletvekili olarak görev yapıyor. Zeynep Özal da bir süre önce 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın küçük oğlu Efe Özal'dan boşanmak için dava açmıştı.

* AKP'ye geçince sakal-bıyık bıraktı
Türkiye AB Karma Parlamento Komisyonu ve AB Konvansiyon üyesi olan İbrahim Özal, AKP'nin kurucusu ama "partinin vitrini olmadığını" sık sık vurguluyor. AKP'de Turgut Özal'ın 2. Değişim Programı'nı hayata geçirmeye çalıştığını ifade ediyor. Tayyip Erdoğan'ın son dönemde Özal misyonuna vurgu yapmasını buna örnek gösteriyor. Soyadıyla değil projeleriyle anılmak istediğini de vurgulayan İbrahim Özal, amcası Korkut Özal'ın tavsiyesi üzerine AKP'nin kurucu üyeliğini üstlendi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız