SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Özal Döneminden Yararlansaydık..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da işadamlarına yönelik AB fonlarından yararlanma olanakları eğitimi düzenlendiğini ve bu eğitime ilgi gösterilmesini istediklerini belirten Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sait Kabadayı, Turgut Özal döneminde Malatya'nın teşvik olanaklarından yeterince yararlanamadığı iddiasını da dile getirdi.

28 Mart Çarşamba günü TSO'da bir eğitim toplantısı yapılacağını belirten Kabadayı, şunları söyledi:

"Eğitim ve bilgilendirmeye başından beri önem veren odamız bu yılı eğitim yılı olarak hedeflemiş Ocak 2007 yılı başından itibaren bu hedef doğrultusunda eğitimler devam etmektedir. Kamu kurum ve kuruluş eğitimleri her gün hızla devam ederken 28 Mart Çarşamba günü saat 17.00'de TSO Toplantı Salonunda TSO Meclis üyeleri, ilimiz iş adamı dernek üyelerine yönelik AB fonlarından yararlanma olanakları eğitimi de yapılacaktır. Bu eğitime sanayicilerin ilgi göstermelerini katılım sağlamalarını yada uzmanlaştıracağı bir elemanın bu eğitimlerimize göndermelerini diliyoruz.

Özal Dönemi teşviklerinden yeterince yararlanmış olabilseydik bu konuda tam bilgi sahibi olabilseydik eğitimini almış olsaydık daha çok teşviklere başvurabilseydik aldığımız teşvikleri yatırımda tam kullanmamız yanında bugün Kayseri ve Gaziantep’i dahi geride bırakacak bir konumda olacağımıza inandığımızdan o dönemdeki eğitim eksikliğinin kaybettirdiklerinden hareketle eğitime büyük önem vermekteyiz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız