SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özal Fotoğrafları Sergisi..

A- A+ PAYLAŞ

Beşkonaklar Kent Araştırmaları Merkezi (KAM) binasında 27 Nisan’a kadar ziyarete açık olacak olan, “Fotoğraflarla Özal ve Malatya”,..

8. Cumhurbaşkanı ve hemşerimiz Turgut Özal’ın ölümünün 18. yılında Malatya Kültür Yaşam Derneği ve Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) tarafından ortaklaşa bir fotoğraf sergisi açıldı.

Beşkonaklar Kent Araştırmaları Merkezi (KAM) binasında 27 Nisan’a kadar ziyarete açık olacak olan, “Fotoğraflarla Özal ve Malatya” adlı serginin açılış törenine Belediye başkan yardımcısı Ertan Mumcu, Kültür ve Turizm müdür yardımcısı Mehmet Kazancı, İl Halk Kütüphanesi müdürü Mümine Aydın, İnşaat Mühendisleri Odası temsilci yardımcısı Vehbi Aluçlu, Malatya İş Kadınları Derneği, Ziraat Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası temsilcileri ile gönüllü kültür dostları ile Kültür Rehberleri (KÜRE) katıldı.

Kültür Yaşam Derneği basın sözcüsü Yaşar Karaaslan “ Cumhurbaşkanımız, büyük devlet adamı T.Özal’ı ölümünün 18 yılında anma amacı ile MASİAD ile ortak olarak merhum cumhurbaşkanımızın hemşerileri ile çektirmiş olduğu ve 45 fotoğraflardan oluşan bu fotoğraf sergisini düzenledik. Ayrıca Ankara Malatyalılar Derneğinin Ankara’da düzenlemiş olduğu Özal’ı Anma programı kapsamında bu sergide yer alan fotoğrafların aynısı Ankara’da da sergileniyor. Açılışları eş zamanlı yapılıyor” diyerek sergi hakkında bilgi verdi. Belediye Başkanı yardımcısı Ertan Mumcu’da “Büyük devlet adamı, 8 Cumhurbaşkanımız ve hemşerimiz T.Özal’ın 18. ölüm yıldönümü nedeniyle 2 güzide sivil toplum kuruluşu tarafından düzenlenen anma etkinliği, Cumhurbaşkanı Özal’a gösterilen vefanın bir örneğidir. Malatya Belediyesi olarak bu tür kültürel etkinliklerin her zaman yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yapılan konuşmalardan sonra, serginin açılışı Belediye başkan yardımcısı Mumcu ve dernek temsilcileri ve Kültür Rehberleri tarafından yapıldı ve sergi gezildikten sonra açılış töreni sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız