SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özal Güreşleri Pazar Günü

A- A+ PAYLAŞ

Geleneksel Turgut Özal Karakucak Güreşleri'nin 16'ncısı Pazar günü İnönü Stadı'nda yapılacak.

Güreşlere ilişkin Belediye Basın Bürosu'ndan yayınlanan bülten şöyle:

"Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen geleneksel Turgut Özal Karakucak Güreşleri’nin 16’ncısı 12 Ekim Pazar günü İnönü Stadında gerçekleştirilecek.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, bu yıl 16’ncısı düzenlenecek olan Turgut Özal Karakucak Güreşlerine, vatandaşların ilgi göstermelerinin beklendiği belirtilerek, ata sporumuz olan güreşe sahip çıkılması ve gelecek nesillere aktarılması gerektiği ifade edildi.

Yapılan açıklamada, Turgut Özal Karakucak Güreşlerinin önceki yıllarda olduğu gibi Büyükler ve Yıldızlar kategorilerinde düzenleneceği, Büyükler Kategorisinde yapılacak müsabakalara yurt içi ve yurt dışından çok sayıda katılım beklendiği, Yıldızlar Kategorisinde de sadece Malatyalı güreşçilerin müsabaka yapacağı bildirildi.

Müsabakalar sonucunda dereceye girecek sporculardan Büyükler Kategorisinde Birinci olanlara 850 YTL, İkinci olanlara 600 YTL, Üçüncü olanlara 450 YTL ödül verilecek. Ayrıca, Başpehlivanlık Müsabakaları Birincisine ise 1.600 YTL, İkincisine 1100 YTL, Üçüncüsüne de 800 YTL ödül verilecek olup, Yıldızlar Kategorilerinde Birinci olanlara 400 YTL, ikinci olanlara 300 YTL, Üçüncü olanlara da 200 YTL ödül verilecek.

Öte yandan güreşler ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı H. Cemal Akın, “Gösterilmesi gereken ilgiyi güreşçilerimizden esirgemediğimiz takdirde, gençlerimizin karakucak güreşlerine daha da fazla alaka göstereceğine inanıyorum. İnşallah 16. Turgut Özal Karakucak Güreşleri bizim bu beklentimizi de görmemize vesile olacaktır diye ümit ediyorum” dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız