SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özal İçin Mevlid

A- A+ PAYLAŞ

8. Cumhurbaşkanı hemşehrimiz merhum Turgut Özal için, bugün saat 10.00'da Yeni Cami'de mevlid okutulacak. Özal'ın 5 eski bakanı mevlid için Cumartesi günü Malatya'ya geldiler.

Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği'nin önderliğinde, Özal'ın ölümünün 17. yıldönümü dolayısıyla, 18 Nisan 2010 Pazar günü Malatya Yeni Cami'de düzenlenen ve saat 10.00'da başlayacak olan mevlide katılmak üzere Özal'ın bakanlarından olan ve halen AKP Genel Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Abdulkadir Aksu'nun yanı sıra Mehmet Keçeciler, Oltan Sungurlu, Hüsnü Doğan ve Metin Emiroğlu Malatya'ya geldiler. Özal döneminin bürokratlarından Emin Başer'in de mevlide katılmak üzere Malatya'ya geldiği, ayrıca geçtiğimiz Perşembe günü Özal için Malatya'da düzenlenen etkinliklerde hazır bulunan Malatya eski milletvekili Galip Demirel ile Malatya eski Valisi Saffet Arıkan Bedük'ün de Pazar günkü mevlide katılacakları bildirildi.

Bu arada bir süredir ABD'de bulunan Malatya Valisi Ulvi Saran'ın da Cumartesi gecesi uçakla Malatya'ya döndüğü, bugünkü mevlide onun da katılmasının beklendiği öğrenildi.

Mevlide tüm vatandaşların davetli olduğü belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız