SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özal İçin MTÜ'de Anma Etkinliği

0
Güncellendi - 2019-04-15 02:43:45
Özal İçin MTÜ'de Anma Etkinliği
A- A+ PAYLAŞ

8. Cumhurbaşkanı, eski başbakanlardan hemşehrimiz merhum Turgut Özal vefatının 26. yıl dönümünde Malatya Valiliği ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin (MTÜ) ev sahipliğinde düzenlenecek etkinliklerle anılacak.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın vefatının 26. yıldönümü nedeniyle 17 Nisan Çarşamba günü Malatya Valiliği ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi ev sahipliğinde Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyeleri, Malatya ESOB, Yeni Malatyaspor Kulubü ve MASTÖB’ün katkılarıyla anma etkinlikleri düzenlenecek.

-Anma etkinliği ismini taşıyan üniversitede

Özal’ın vefatının 26. yıldönümü kapsamında düzenlenecek anma etkinliklerine 18 Mayıs 2018 tarihinde kurulan Malatya Turgut Özal Üniversitesi ev sahipliği yapacak. Üniversitenin Battalgazi Tarım Yerleşkesindeki 17 Nisan Çarşamba günü saat 09.30’da başlayacak ilk anma etkinliğinde Turgut Özal’ın Malatya’ya ziyaret programlarında çekilen fotoğraflardan oluşan sergi açılacak.

Üniversite bünyesinde kurulan Turgut Özal Müzesi’de anma etkinliği kapsamında katılımcılar tarafından ziyaret edilecek.

-Özal’ı eski bakan Kavak anlatacak

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayacak olan anma programına konuşmacı olarak Özal ile birlikte ANAP kurucu üyeliği yapan, danışmanlık görevinde bulunan ve 55. Hükümet döneminde Devlet Bakanı olarak görev alan Cavit Kavak katılacak.

-Mevlid-i Şerif Kervansaray’da

8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ı anma etkinliklerinin kamuoyu ve STK’ların katılım ve katkısı ile daha geniş kapsamda düzenlenmesini amaçlayan Malatya Turgut Özal Üniversitesi, bu yıl ki Mevlid-i Şerif ve yemek ikramı 17 Nisan Çarşamba günü saat 14.30’da Eskimalatya’da Silahtar Mustafapaşa Kervansaray’ında gerçekleştirilecek. Mevlid yemeği ikramı Battalgazi Belediyesi ile Malatya ESOB tarafından organize edilecek.

-Rektör Karabulut’dan anma etkinliklerine davet

Malatya Turgut Özal Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Özal’ı anma etkinliklerine tüm Malatyalıların davetli olduğunu bildirerek, “Özal ve Malatya birbiriyle bütünleşmiştir. Üniversitemizin adını taşımasından dolayı büyük onur duyduğu 8. Cumhurbaşkanımız merhum Turgut Özal’ı vizyonuna ve hedeflerine yakışan bir şekilde anacağız. Malatyalıların; yaşamı, davranışları, alışkanlıkları, sevecenliği, hoşgörüsü ve geniş ufku ile Türk siyasi tarihinin değerlerinden birisi olan merhum Özal’ı anma etkinliklerinde ve adını taşıyan üniversitemizin her zaman yanında olacağına inancımız tamdır. Bu vesile ile merhum Özal’ı bir kez daha rahmet ve şükranla anarken, Özal ismini üniversitemiz vasıtasıyla memleketi Malatya’da ölümsüzleştiren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerimizi iletiyoruz.”dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kerim Dayı (4 yıl önce)
    Allah mekanını cennet etsin.
    0
    0
    Yanıtla