SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özal Konulu Yarışma

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından "Türk Siyaset Tarihinde Turgut Özal" konulu bir makale yarışması düzenlendi. Ödüllü yarışma için son başvuru tarihinin 21 Mayıs olduğu bildirildi.

Yarışma ile ilgili olarak Malatya Belediyesi'nden şu bilgi verildi:

"Türk siyasi tarihinin önemli isimlerinden hemşerimiz 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal adına Malatya Belediyesi tarafından ödüllü “Türk Siyaset Tarihinde Turgut Özal” konulu bir makale yarışması düzenleniyor.

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, Malatya Belediyesi 2010 yılı kültürel etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen makale yarışmasında; 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ı daha yakından tanımak, ülkemiz için yaptığı hizmetlerin önemini kavramak, vefatının ardından Türkiye’nin karşılaştığı sosyal, ekonomik ve siyasal zorlukları aşmada O’nun görüşlerinden nasıl yararlanılabileceğini ortaya çıkarmanın amaçlandığı belirtildi.

Düzenlenen yarışmaya Malatya Belediyesi çalışanları ile jüri üyelerinin kendileri ile yakınlarının haricinde herkesin katılabileceği belirtilirken, son başvuru tarihinin 21 Mayıs, sonuçların ise 16 Temmuz 2010 tarihinde düzenlenecek olan törenle açıklanacağı kaydedildi.

“Türk Siyaset Tarihinde Turgut Özal” konulu makale yarışmasının jürisinde önemli isimler bulunuyor. Jüri üyeleri; Emekli Vali-Milletvekili Galip Demirel, Milli Eğitim Eski Bakanlarından Hasan Celal Güzel, Tiyatro Sanatçısı Kenan Işık, Şair-Yazar Cumali Ünaldı ile Gazeteci-Yazar Ahmet Kekeç’ten oluşuyor.

Yarışma’da dereceye girenlere ödül de verilecek. Yarışma sonunda 1.ye 2 bin, 2. ye bin, 3.ye beşyüz Türk Lirası ile 3 kişiye de mansiyon ödülü olarak Cumhuriyet Altını verileceği belirtildi.

Yarışma ile ilgili detaylı bilgi ve yarışmacı formunun Malatya Belediyesi’nin resmi web sitesi olan www.malatya.bel.tr adresinden alınabileceği belirtilirken, ayrıca Mehmet Buyruk Cad. 2. Ordu İnönü Kışlası karşısında bulunan Malatya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden de (Tel&Fax:0 422 371 54 54) temin edilebileceği bildirildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız