SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özal ve Hamido İçin Mesaj

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve bombalı suikastte katledilen eski belediye başkanı Hamit Fendoğlu (Hamido)'nun ölüm yıldönümleri dolayısıyla birer başsağlığı mesajı yayınladı.

ÖZAL İÇİN..
Turgut Özal’ın 18. ölüm yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Çakır, mesajında şunları belirtti:

“Tarih boyunca her zaman önemli devlet, siyaset, bilim, sanat ve spor adamı yetiştiren Malatya’mız, yetiştirdiği dünya lideri 8. Cumhurbaşkanımız merhum Turgut Özal’la her zaman onur ve gurur duymaktadır.

Turgut Özal, dünyada eşine az rastlanan bir liderdir. O, Türkiye’de standartları değiştiren liderdir. O, halkın içerisinden çıkan bir liderdir. O, bir elinde bilgisayar, diğer elinde Kur’an olan bilim ve teknolojiyi yakından takip eden ufku geniş dindar bir liderdir. O, otobanda araba kullanan ve sahnede sanatçılarla şarkı söyleyecek kadar doğal bir liderdir. O, demokrat, sivil, inançlı, yenilikçi, dürüst bir lider ve Cumhurbaşkanıdır.

Bugün ülkemizin yaşadığı açılımların, yeniliklerin, gelişmişliğin, çağdaşlığın temelini atan O’dur. O, halkın gönlünde taht kurmuş, halkı kendinden, kendini halktan gören herkesin lideri, halkın cumhurbaşkanı olmayı başarabilmiş değerli bir şahsiyettir.

Halkımız; milletine ve ülkesine üstün bir çalışma gücüyle hizmet eden Turgut Özal’ı daima rahmetle anacak, kalbinin en müstesna köşesinde onu hiç çıkarmayacaktır.

Hemşerisi olmakla gurur duyduğumuz 8. Cumhurbaşkanı, hemşerimiz merhum Turgut Özal’ı ölümünün 18. yıldönümünde rahmet, minnet ve şükranla anıyor, milletimize bir kere daha başsağlığı diliyorum”

HAMİDO İÇİN..
Malatya Belediyesi eski Başkanlarından ve Malatya eski Milletvekillerinden Hamit Fendoğlu’nun öldürülüşünün 33. yıldönümü nedeniyle Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Hamido’nun Malatya’nın yetiştirdiği önemli şahsiyetlerden birisi olduğunu söyledi.

Başkan Çakır, “Bir dönem Malatya Milletvekilliği yapan ve Belediye Başkanlığı görevi sırasında bombalı bir saldırı sonucunda gelini ve torunlarıyla birlikte öldürülen Hamid Fendoğlu, memleketimizin yetiştirdiği önemli bir şahsiyeti, yiğit bir evladıdır. Malatyalı daima O’nu hatırlayacak ve hayırlarla yad edecektir.

Görev yaptığı dönemde sadece Malatya halkına hizmeti dert edinen eski belediye başkanımız Hamid Fendoğlu'nu ve olayda hayatını kaybeden yakınlarını rahmetle anıyor, menfur saldırıyı bir kez daha lanetliyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız