SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özal ve Hamido İçin Mesaj

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 8'inci cumhurbaşkanı hemşehrimiz merhum Turgut Özal ve Belediye Başkanı iken bombalı bir suikast sonucu 3 yakını ile birlikte katledilen Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıldönümleri dolayısıyla birer mesaj yayınlandı. Ayrıca, Özal için toplantı yapılacağı, Fendoğlu için de ailesi tarafından mevlid okutulacağı bildirildi.

MESAJLAR..
Çakır, Özal için yayınladığı mesajda şöyle dedi:

"Hemşerimiz olması hasebiyle daima onur ve gurur duyduğumuz 8. Cumhurbaşkanımız merhum Turgut Özal’ın ölümünün 16. yılında O’nu rahmet ve minnetle anıyoruz.

Yaptığı icraatlar ve ortaya koyduğu siyasal anlayış ile ülkemiz siyasetini geliştiren ve ülkemizi dünyaya açan Turgut Özal, adını ülkemiz siyasi tarihine ve dünya liderleri arasına altın harflerle yazdırmıştır.

O, milletimize; Türkiye’nin büyüklüğünü ve milletimizin kudretini hatırlatmıştır.

O, milletimizin ve ülkemizin ufkunu dünyaya açmıştır.

O, yaptığı hizmet ve uygulamalarla Türkiye’yi çağ atlatmıştır.

Dünyanın ve ülkemizin önemli siyaset adamlarından birisi olan hemşerimiz 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ı ölümünün 16. yılında minnetle ve rahmetle anıyor, milletimize başsağlığı diliyorum."

Belediye Başkanı, Fendoğlu için yayınladığı mesajında da şöyle dedi:

"Malatya’mızın önemli siyasi şahsiyetlerinden olan eski Belediye Başkanlarımızdan Hamit Fendoğlu’nun öldürülmesinin 31. yıldönümünde O’nu şükranla yad ediyoruz.

Milletimize ve memleketimize hizmet edenler, hizmet ederken yaşamını yitirenler bizlerin baş tacıdır. Onlar, aziz milletimizin kalplerindeki büyük kahramanlardır. Hamit Fendoğlu da bizim ve halkımızın baş tacı, büyük kahramanıdır.

Hamit Fendoğlu, daima doğru ve mağdurun yanında olmuş ve bu yolda şehit edilmiştir. Malatya halkının gönlünde her zaman yaşayacaktır.

Vefatının 31. yılında Hamit Fendoğlu, gelini ve torunlarını rahmetle anıyor, ailesi başta olmak üzere, Belediye çalışanlarına ve Malatyamız’a başsağlığı diliyorum."

HAMİDO İÇİN MEVLİD..
17 Nisan 1978'de postayla gönderilen bombalı paketin evinde patlaması sonucu gelini ve 2 torunuyla birlikte yaşamını yitiren Malatya eski belediye başkanı merhum Hamit Fendoğlu ve yakınlarının ölüm yıldönümü dolayısıyla 17 Nisan Cuma günü ikindi namazını müteakip Yeni Cami'de mevlid okutulacak.

ÖZAL İÇİN TOPLANTI..
Turgut Özal’ın 16. yıldönümünde Malatya Belediyesi Konferans düzenliyor.

Konuyla ilgili olarak Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, Malatya Belediyesi’nin 2009 yılı kültürel etkinlikleri çerçevesinde 18 Nisan 2009 Cumartesi günü “Özal’ın Vizyonu” konulu bir Konferans düzenleyeceği bildirildi.

Belediye Konferans Salonu’nda 18 Nisan 2009 Cumartesi günü saat 20.00’de düzenlenecek olan Konferansa Milli Eğitim eski Bakanlarından Hasan Celal Güzel’in konuşmacı olarak katılacağı belirtilirken, Konferansa bütün vatandaşların davetli oldukları kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız