SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Özal ve Malatya" Sergisi

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:39:07
A- A+ PAYLAŞ

Turgut Özal’ın vefatının 22. yılı anısına “Fotoğraflarla Özal ve Malatya” adlı bir sergi açıldı.

8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın Başbakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı dönemlerinde Malatya’ya yaptığı ziyaretleri yansıtan fotoğraflar ile Özal ile Malatyalıların bulunduğu fotoğrafların yer aldığı sergi Battalgazi Belediyesi, Malatya Kültür ve Yaşam Derneği ile Malatya Araştırmaları Derneği’nin ortak organizasyonu ile Malatyapark AVM’de açıldı. 

Açılışa Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, oda başkanları, işadamı Mehmet Kavuk, Türk Ocağı Şube Başkanı Nadir Günata, eski bürokratlardan Nuri Karakuş, Malatya Kültür ve Yaşam Derneği Yönetici ve serginin hazırlanmasında büyük emeği bulunan gazeteci Yaşar Karaaslan ve davetliler katıldı.

Battalgazi Belediyesi’nin mehteran takımının verdiği konserin ardından açılış gerçekleştirilerek, sergide yer alan fotoğraflar katılımcılar tarafından incelendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız