SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Özal'ın Büyük Payı Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:26:01
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Tanıtım Günleri nedeniyle Ankara’ya giden Malatya’daki oda başkanları TBMM’de milletvekilleri ile bir araya gelerek, sorunlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
 
AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı’nın ev sahipliğinde TBMM’de  AKP  Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Nevzat Pakdil, AKP  Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz ile TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, MESOB Başkanı Şevket Keskin, ESKKK Başkanı Ali Evren, çok sayıda esnaf odası başkanı ile organize sanayi bölgesi müdürleri TBMM’de bir araya geldi.
  
Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, “Malatya günleri münasebeti ile bugün bir araya geldik. Kahramanmaraş milletvekilimiz aynı zamanda hemşehrimiz Nevzat Pakdil’lede görüştüğümüzde Malatya’dan gelen oda başkanları ile bir araya gelsek diye konuştuk. Ve bu sebep dolayısı ile böyle bir program yapalım istedik. Bugünde davetimizi kabul ettiler. Amacımız, bir araya gelerek sorunları ve tapleri birlikte konuşmaktır” dedi.
  
MESOB Başkanı Şevket keskin “ Başta başkanım ve hemşehrimiz Nevzat beye milletvekillerime TSO başkanıma ve diğer oda başkanları adına teşekkür ediyorum. Bizim amacımız istişare etmek. Hep bir arada olmak istedik. Malatya tanıtım günleri münasebeti ile biz Ankara’da geldik.  Ankara’da bulunmuşken bizlerde Milletvekillerimizi ziyarete meclise geldik. Tabii ki esnafımızın sıkıntısı var, o sıkıntıları dile getirmemiz gerekiyordu. Meclis başkan vekilimiz Nevzat beyinde burada olması gerçekten bizi mutlu etti. Malatya’ya da davet ettim inşallah Malatya’da bütün esnafımızla beraber olacağız” dedi.
    
TSO Malatya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise “ Bizler Malatya’da bu tür organizasyonları arzu ediyoruz. Özellikle seçilmişlerin ve atanmışların şehrin menfaatleri noktasında bir araya gelip ortak akıl etrafında şehrin sorunlarını tartışır olmaları güzel. Tabii ki toplum olarak sıkıntılarımız muhakkak ki var. Ama inanıyoruzki bu sıkıntıların üstesinde geleceğiz. Bu ekipte beceri de var kabiliyet de var. Başkanımızın gösterdiği duyarlılığı yakinen biliyoruz” ifadelerini kullandı. 
  
Milletvekili Ömer Faruk Öz ise “ Bu birliktelik önemli bir şeydir. Önümüzdeki günlerde yeni teşvik paketi kapsamında bizim 1. Organize Sanayi Bölgesinin devamındaki 3. Organize Sanayi dediğimiz 12 milyon metre kare alanın proje çalışmalarını TSO Başkanımız Sanayi Bakanlığına teslim etmiştir. Bir an önce oranın alt yapı işlerini tamamlayıp Malatya’yı sanayi alanında daha ileri götürmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi. 
 
Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Nevzat Pakdil ise “Mücahit beyle beraber fuar alanına gittik. Türkiye’nin omurgası olan şehirler vardır. Geçmişte tarihi kadim kültürden buyana Anadolu toprağını yurt edinmemizden bizlere bu millete büyük hizmet getiren şehirlerin başında Malatya gelir. Malatya çok önemli devlet adamları yetiştirmiştir. Niyazi Mısri gibi tarihe nasır olmuş bir şehir. Bu yönden bu tür şahsiyetlere sahip olmak Malatyalılar için gurur vesilesi olsa gerek. Ben her zaman rahmetli Özal’ı rahmetle yad ederim. Eğer Türkiye bugün bu noktalara geldi ise bunda Turgut Özal’ın büyük payı vardır. Allah gani gani rahmet eylesin” ifadelerini kaydetti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız