SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Özal'ın Hayali Gerçek Oldu'

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde gerçekleştirilen girişimsel kardiyolojik operasyon, canlı yayında Antalya'dan izlendi.

Antalya'da gerçekleştirilen 16. Ulusal Girişimsel Kardiyoloji Toplantısı'nda bine yakın katılımcı Turgut Özal Tıp Merkezi'nde gerçekleştirilen operasyonu canlı olarak izledi.

Canlı yayından önce konuyla ilgili bilgi veren Türk Kardiyoloji Derneği (TKD) Girişimsel Kardiyoloji Çalışma Grubu Başkanı, Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir, "Bu yıl değişiklik yaptık. İlk defa yurt dışından canlı yayın yaptık. Konusunda en iyi olan ekiplerle bağlantılar kurduk. İlk gün İtalya'dan, ikinci gün Londra ve Antalya'dan canlı yayın yapıldı. Bugün İstanbul ve finali de Malatya ile yapacağız. Kongre'nin başkanı olmam nedeniyle son gün Malatya'dan canlı yayın yapmayı uygun gördüm.

Malatya ile ilgili küçükte bir sinevizyon hazırladık. Bu slaytta 'Malatya Malatya' türküsüyle Malatya'nın tanıtımı yapılacak. Bizim canlı yayınımız esnasında Antalya'da bizi izleyenlere kayısı dağıtılacak. Malatya kongrede ön plana çıkartılacak. Gururla şunu söyleyebilirim ki, Malatya'da büyük gruplar içerisinde yerini almış durumdadır.

Önümüzdeki yıl da toplantımızı İstanbul'da yapmayı düşünüyoruz ve yine kısmet olursa Malatya'dan canlı yayın yapmayı planlıyoruz. Turgut Özal Tıp Merkezi'nin kendi alanında ne kadar ileriye gittiğini göstermeyi amaçlıyoruz" dedi.

Turgut Özal Tıp Merkezi'nin artık çevre illere değil Avrupa'ya açıldığını ifade eden Özdemir, "Cumhurbaşkanımız Turgut Özal'ın hayalinin gerçek olduğunu söyleyebiliriz. Turgut Özal Tıp Merkezi olarak bazı branşlarda çok ileriye gittik. Gururla söyleyebiliriz Turgut Özal Tıp Merkezi'nin ismini Türkiye'de bilmeyen kalmadı. Bugün de burada uç dediğimiz zorlu ameliyatımız ile canlı yayın yapacağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız