SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özal'ın Torunu Evlendi

A- A+ PAYLAŞ

8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın büyük oğlu Malatya'nın eski bağımsız milletvekili Ahmet Özal'ın mutlu günü... Ahmet ve Elvan Özal'ın kızı Merve, Gülümhan-Emin Atasagun çiftinin oğulları Bedii Atasagun ile Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen törenle evlendi. Damat, eski MİT müsteşarı Şenkal Atasagun’un da yeğeni.

Düğünde gelin Merve Özal, Vera Wang marka gelinlik tercih ederken, damat Bedii Atasagun ise Beymen marka bir damatlık giydi. Amerika’da okurken tanışan ve aşklarını nikâh masasına taşıyan çiftin şahitliklerini Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Semra Özal ve Aziz Gorbon yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın kıydığı nikâhın ardından Emine Erdoğan, çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını geline verdi. 500 kişinin katıldığı törenin ardından genç çift, balaylarını geçirmek üzere Alaska’ya uçtu.

"EVET'TEN HAYIR'A..."
Bu arada bir süre önce 12 Eylül'de gerçekleşecek anayasa değişiklik paketine ilişkin referandumda 'evet' oyu kullanacağını açıklayan Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Özal, bu kararını değiştirdi. Ahmet Özal, referandumda 'hayır' oyu kullanacağını ifade etti.

Demokrat Parti Genel Merkezi'nde yapılan İl Başkanları toplantısından önce bir gazetecinin "Ahmet Özal daha önce "evet" oyu kullanacak demişti. Alınan parti kararına karşın böyle bir tavır, parti tabanı için zor olmayacak mı?" şeklindeki sorusuna, Özal şu şekilde cevap verdi: "Herhalde yanlış anladınız. Genel İdare Kurulu'nda (GİK) bu konu tartışılırken ben "evet"i savunmuştum. Fakat, GİK'te yapılan oylama sonucunda "hayır" kararı çıktığı için, partimizin kararına saygılı olduğumuzdan dolayı benim oyum 'evet' değildir. Partimizin kararı neyse benim kararım da odur."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız