SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özalper Mahalle Takımı Şampiyon

0
Güncellendi - 2016-09-01 18:44:15
Özalper Mahalle Takımı Şampiyon
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından bu yıl ilki düzenlenen, 13 ile 18 yaş aralığındaki oyunculardan oluşan Mahalleler Arası Halı Saha Futbol Turnuva şampiyonluk maçı Karakavak ve Özalper Mahalle takımları arasında oynandı. Karakavak Mahalle takımını 5-4 mağlup eden Özalper Mahalle takımı şampiyon oldu.

20-31 Ağustos tarihleri arasında yapılan grup maçlarının ardından finale yükselen Karakavak ile Özalper takımları arasında oynanan final maçı büyük bir çekişmeye sahne oldu. Her iki takım oyuncularının centilmenliği elden bırakmadan kazanmak adına tüm güçlerini ortaya koydukları final maçını 5-4 galip tamamlayan Özalper Mahalle takımı, şampiyonluk ipini göğüsledi.

Turnuvayı birinci olarak tamamlayan Özalper Mahalle takımına şampiyonluk kupasını Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu takdim etti. Turnuvada dereceye giren takımlara çeşitli hediyeler takdim edildi.

Kupa töreninde bir konuşma yapan Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu, turnuvayı mahalleler arası kaynaşma ve dostluğun sağlanması adına düzenlediklerini ifade ederken, dereceye giren takımları tebrik etti.

1.Mahalleler Arası Halı Saha Futbol Turnuvasının geleneksel hale getirileceğini belirten Çobanoğlu, “Turnuvanın ana amacı toplumsal birlikteliği, kaynaşmayı sağlamak ve gençlerimizi spora özendirerek kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlamak. Biz gençlerin spor yapmasını önemsiyoruz. Mahalle takımlarında forma giyen futbolcu kardeşlerimiz kendi yaşadıkları mahallelerinin kültürünü ve anlayışını bu tip sportif etkinliklerde ortaya koydular. Turnuvada önemli olan mahalle kültürünü, dayanışmasını sahaya yansıtmaktı, bunu başardık. Tüm maçlar dostluk ve centilmenlik atmosferinde tamamlandı. Önümüzdeki yıllarda bu etkinliğimizi genişleterek devam ettirmeyi hedefliyoruz. Gençlerimizi bu tip sportif etkinliklerle ‘kardeşlik ruhu’ atmosferinde bir araya getirmeye devam edeceğiz. Bu turnuvanın yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ederim. Turnuvamıza iştirak eden tüm takımlarımızı centilmenlik çerçevesinde sergiledikleri istekli mücadeleden ötürü tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

özalpermh

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız