SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ozan Doğulu ile Final

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:40:15
Ozan Doğulu ile Final
A- A+ PAYLAŞ
İnönü Üniversitesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen bahar şenliklerinin son gününde Ozan Doğulu ile Duman sahne aldı. 
Eti Fest’in organizasyonuyla Malatya İnönü Üniversitesi’nde öğrencilerle buluşan Dj Ozan Doğulu ile ünlü rock grubu Duman, sevenlerini doyasıya eğlendirdi. Öte yandan Eti Fest tarafından şenlik alanına 900 metrekare büyüklüğünde gençlerin keyifli vakit geçirebilecekleri eğlence stantları kuruldu. Üniversite öğrencileri, Şenliklerin son gününde hem müziğe hem de eğlenceye doydu. Eti Fest tarafından gerçekleştirilen organizasyon kapsamında ilk olarak Dj Ozan Doğulu sahne aldı. Doğulu’nun performansıyla coşan gençler, daha sonra ünlü rock grubu Duman’ın sahne almasıyla birlikte sınırsız eğlencenin tadını çıkardılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız