SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ozan Köyü Şampiyon

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul'daki Darende ve Çevre Köyleri Derneği'nin bu yıl 3'üncüsünü düzenlediği Köylerarası Futbol Turnuvası İstanbul Bağcılar Stadı'nda yapıldı, Ozan Köyü takımı şampiyon oldu.

Bu yıl 24 takımın katıldığı turnuvalar 1.5 ay sürdü. Oynanan eleme maçları sonunda Ilıca ve Ozan köylerinin takımları finale kaldı. Maçın normal süresi berabere sonuçlandı ve penaltı atışlarında 6-5 üstünlük sağlayan Ozan Köyü şampiyonluğu elde etti.

Ozan Köyü takımı, kupayı AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz'ün elinden alırken, sevinç ve coşkuları zirveye çıktı.

Final maçını izleyenler arasında Milletvekili Öz'ün yanı sıra, Darende Kaymakamı Vural Karagül, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Polis Başmüfettişi Hasan Adak, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, Bağcılar Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Metin Gökduman ile birçok vakıf, dernek temsilcisi ile işadamları ve Darendeliler vardı. Bayanlar da final maçına ilgi gösterdi.

Dernek başkanı Hacı Ünver, yaptığı konuşmada gençleri kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için bu tür etkinliknerin devam edeceğini söyleyerek tüm katılan takımlara teşekkür etti. Ünver, 11 Temmuz'da Darende Günerli- Barındır köyleri arasında bulunan Yıkılhan yaylasında yapılacak pilav şenliğine tüm hemşehrilerini beklediklerini söyledi.

Final maçından önce ve devre arasında sanatçılar Malatyalı İbrahim, Mehmet Balaman, Sertaç Taçses, Bayram Poyraz Orhan Mecit sahne alarak seyircileri coşturdu.

Turnuva, ayrıca Ekintürk TV'de Haydar Alçık'ın hazırlayıp sunduğu Güneş Doğarken adlı programında da yayınlandı.

HABER- FOTO: Haydar ALÇIK

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız