SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özbay Davayı Kazandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü görevine dönmek için açtığı davayı kazanan Derviş Özbay (fotoğraftaki), bir kez daha Malatya'daki görevine başladı.

Bartın İl Turizm Müdürlüğü görevine atanan ve daha önce başvurduğu idare mahkemesince atamaya ilişkin "yürütmeyi durdurma kararı" verilmesi nedeniyle Malatya'daki görevine iki kez dönen, ancak bakanlık tarafından tekrar görevden alınan Özbay'ın İdare Mahkemesi'ndeki davası lehine sonuçlandı. Bakanlık, Özbay'ın davayı kazanması üzerine Bartın'dan Malatya'ya atanma işlemini gerçekleştirdi. Özbay, Cuma günü itibarıyla Malatya'daki görevine başladı.

Bu arada, Özbay'ın mahkemeyi kazanması üzerine 10 gün önce Yaygın Beldesi Sağlık Ocağı'ndan "hasta olduğu iddiasıyla" aldığı raporun süresini Malatya dışında geçiren ve iki gün önce Malatya'ya dönen Bahaeddin Kabahasanoğlu'nun da, Özbay'ın göreve iade edilmesiyle Kültür ve Turizm Bakanlığı Stratejik Araştırmalar Dairesi'ne atandığı öğrenildi.

Öte yandan İl Özel İdaresi bünyesinde faaliyet gösteren Koruma Uygulama ve Denetim Bürosu (KUDEB) başkanı olan Levent İskenderoğlu'nun, Vali Ulvi Saran'ın girişimleri sonucu Malatya İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcılığı görevine atandığı, göreve Cuma günü başladığı ve aynı gün geçici görevle yeniden KUDEB'de görevlendirildiği  haber alındı. İskenderoğlu, Resim Öğretmeni kökenli. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız