SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özbek Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Seçildi

0
Güncellendi - 2017-08-10 20:53:24
Özbek Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Seçildi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig takımlarının oluşturduğu Kulüpler Birliği Vakfı'nın seçimli Olağan Genel Kurulu'nda Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yeni başkan oldu.  Kulüpler Birliği’nde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul toplantısı sonucunda aday olan Dursun Özbek ve Sadık Dik arasında yapılan oylama sonucunda 16 oy alan Dursun Özbek Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'na seçildi. Başkan yardımcıları ise Feridun Tankut ile Şekip Mosturoğlu oldu.

Kulüpler Birliği Başkanı olan Dursun Özbek, konuşmasında, “Ben bu göreve 1 yıl süreyle seçildim. Bu süre zarfında Türk futboluna, özellikle Türk futbolunun şuanda içinde bulunduğu sıkıntılı bazı hususlarında aşılması yönünde bunların en büyük takipçisi olmaya söz veriyorum. Ayrıca Türk futbolunun bir aile olması, bir bütünlük ve beraberlik içinde daha yükseklere taşınması içinde azami gayreti sarf edeceğim” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamada, “Süper Lig takımlarının oluşturduğu Kulüpler Birliği Vakfı'nın bugün gerçekleştirilen seçimli Olağan Genel Kurulu'nda Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yeni başkan seçildi. Sayın Dursun Özbek'i tebrik eder, yeni yönetim dönemlerinde başarılar dileriz. Kulüpler Birliği Başkanı olarak verdiği hizmetlerden dolayı Sayın Göksel Gümüşdağ'a teşekkür ederiz” denildi.

tff.org

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız