SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özbir’le Anlaşma Sağlandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:01:48
Özbir’le Anlaşma Sağlandı
A- A+ PAYLAŞ

 PTT 1.Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, 2.Etap kampında prensip anlaşmasına vardığı Kasımpaşaspor’un kalecisi Ertaç Özbir’i renklerine bağladı. Transfer haberini Adil Gevrek, sosyal medya üzerinden duyurdu.

 Sarı kırmızılılarda ikinci etap kampının sonunda teknik direktör Yücel İldiz’in sunduğu rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan sarı kırmızılılar, Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa’da forma giyen kaleci Ertaç Özbir ile prensipte anlaşmaya varmıştı. Adil Gevrek’in ofisinde sözleşme imzalayan Ertaç Özbir, kendini Yeni Malatyaspor’a bağlayan imzayı attı. 

 Haberi Kulüp Başkanı Adil Gevrek sosyal medya üzerinden duyurdu. Gevrek, “Kasımpaşaspor’dan kaleci Ertaç Özbir ile 3 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yeni Malatyaspor’umuza hayırlı olsun” diye duyurdu.

ERTAÇ ÖZBİR KİMDİR?

 Ertaç Özbir, futbola Sincan Belediyespor başladı ve ardından Beypazarı Şekerspor altyapısına geçti. Burada 2007 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma yükseldi ve genç yaşına ramen takımda hemen yer bulup düzenli oynamaya başladı. Sezon sonu birçok takımın transfer listesine girmeyi başardı ve 2010-11 sezonunda Kasımpaşa'a transfer oldu. Kasımpaşa için ilk Süper Lig karşılaşmasını 3 Ekim 2010 tarihinde Antalyaspor'a karşı oynadı. 1 kez Türkiye U-21 Millî Takımına çağrılan Ertaç Özbir, bu karşılaşmada görev almadı. 2014-15 sezonunda Özbir, 10 kez Kasımpaşa forması giymiş ve 20 gol kalesinde gördü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız