SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özcan İdmanyurdu Teknik Direktörü

0
Güncellendi - 2019-05-27 00:53:40
Özcan İdmanyurdu Teknik Direktörü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nden Bölgesel Amatör Futbol Ligi'ne (BAL) yükselen Malatya İdmanyurdu'nda teknik direktörlüğe Mehmet Atila Özcan getirildi.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde şampiyon olarak TFF 3.Lig'e yükselmesinin ardından Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'ni şampiyon tamamlayan Malatya İdmanyurdu direkt BAL'a yükselmişti.

3.Lig hedefiyle 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nden yola çıkan ve üst üste yaşadığı şampiyonluklarla bu sezon Bölgesel Amatör Futbol Ligi'ne yükselen sarı lacivertliler, yeni sezon çalışmalarına start verdi.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nden 3.Lig'e yükselmeyi hedefleyen Malatya İdmanyurdu'nda kulübün onursal başkanı Teoman Mutlu, kentteki bir otelde gerçekleştirilen toplantıda takımın yeni teknik heyetini basın mensuplarına tanıttı.

Teoman Mutlu, Manisaspor, Akhisarspor, Bergamaspor, Uşakspor, Altınordu, Göztepe, Somaspor, Menemen Belediyespor gibi kulüplerde görev yapan teknik direktör Mehmet Atila Özcan ile anlaştıklarını açıkladı.

Mutlu, tecrübeli bir teknik adam ile anlaştıklarını ifade ederek, Özcan'ın yardımcılıklarına Soner Bayram, Ahmet Menevşeoğlu, Engin Bilici ve Ergül Kurt'u getirdiklerini kaydetti.

'Her sene bir üst lige' sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Mutlu, konuşmasında şunları söyledi:

"Malatya'nın en köklü kulüplerinden olan Malatya İdmanyurdu’nu kendi bünyemize kattık. Bununla alakalı birçok proje geliştirdik. Bu projemizden biri şehrimize bir profesyonel bir takım kazandırmaktı. Biz bu takımı 2 yıl önce aldık ve ilk senemizde namağlup şampiyon olduk. 2.senemizde 1. amatörde şampiyon olduk ve bu sene de şehrimizi BAL ‘da en iyi şekilde temsil edip, "Her sene bir üst lig" sloganımızı gerçekleştirip, profesyonel lige çıkmak istiyoruz. Bu hedeflerimiz doğrultusunda ilk hedefimiz olarak Yeni Malatyaspor tesislerinden sonra Malatya’mıza yeni bir tesis kazandırmak için çalışmalara başladık ve Turgut Özal mahallemizde, haziran ayında Malatya’mıza Yeni bir tesis kazandıracağız. Tesislerde bir futbol takımı için gerekli olan her şey olacak. İkinci hedefimiz takımı bir üst lige taşıyacak bir teknik direktör ile anlaştık. Hocamızın yanında geçen yılda beraber çalıştığımız Malatya'nın yetiştirdiği genç antrenör arkadaşlarımızla devam edip, daha iyi yerlere gelmeleri için, daha profesyonel, tecrübe sahibi Türkiye'nin en önden gelen teknik direktörlerinden Atilla Özcan hocamızla anlaştık. Atilla hocamızı kariyerini tartışmamakla birlikte daha önce, Akhisarspor, Manisa spor, Göztepe ve birçok Süper Lig takımını çalıştırmış ve birçok genç yeteneği Türk futboluna kazandırmıştır. Ayrıca bizi 2.Amatörde şampiyon yapan İbrahim Tekin ve Ercüment Kurt hocamıza, 1. Amatörde şampiyon yapan Hakan Aydemir hocamıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum."

Malatya İdmanyurdu'nun yeni teknik direktörü Atilla Özcan ise Malatya İdmanyurdu takımını hedefleri olduğu için tercih ettiğini kaydederek, "Yeni bir ortama geldim. Bundan önceki başarılarım veya başarısızlıklarımın bir önemi yok, önemli olan bundan sonra hep beraber İdmanyurdu’nun başarısı için çalışmak olacaktır. Sezon sonunda inşallah başarılı olup Malatya'ya profesyonel bir takım kazandıracağız. Buraya gelmemdeki en büyük setken genç ve yetenekli futbolcuları yetiştirip, İdmanyurdu takımını bir üst lige çıkarmaktır. Kulüp Başkanımız Teoman Beyin ne kadar istekli olduğunu gördüm ve tesisleşme anlamında çalışmalarını yakından takip ettim. İnşallah hep birlikte sezon sonunda Türk futboluna genç yetenekler kazandırıp, bir üst lige çıkacağız" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • MERT (4 yıl önce)
    15 yıldır takım çalıştırmıyor.... çok YAZIK ÇOKKK
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarık (4 yıl önce)
    Bundan sonra benim takımım Malatya İdmanyurdu. Seneye 3.lige çıkacak İnşallah.
    0
    0
    Yanıtla