SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Nakil İçin Kutlama Ziyareti

0
Güncellendi - 2019-06-20 03:46:04
5 Nakil İçin Kutlama Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Ramazan Özcan ve beraberindeki heyet İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MTB Başkanı Özcan geçtiğimiz günlerde 5 hastaya aynı anda yapılan karaciğer nakli dolayısıyla Rektör Kızılay’ı ve Sezai Yılmaz’ı tebrik etmek için böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

Özcan, “Malatya özellikle sağlık turizmi açısından çok önemli bir noktaya geldi ve özellikle tıp dünyasında Malatya araştırma uygulama hastanesi ve karaciğer nakil hastanesi artık dünyanın en önemli merkezileri olduğunu ispat etmiş oldu. Zaten daha önce de hem ülkemizde hem dünya karaciğer nakli konusunda Araştırma Hastanesi ve karaciğer nakil hastanemiz çok önemli bir noktaya gelmişti. Biz bu konuda gerek İnönü Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve bölüm başkanımız Sezai Yılmaz hocamızı yapmış oldukları bu çalışmalarından tebrik ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Kızılay ise, Özcan ve yönetimine başarı diledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız