SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özdemir Toprağa Verildi

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul'da vefat eden "Malatya Aşığı" hemşehrimiz Mehmet Ali Özdemir'in cenazesi, toprağa verildi. Özdemir'in cenaze törenine kalabalık bir topluluk katıldı.

Konfeksiyoncu hemşehrimiz Mehmet Ali Özdemir, İstanbul Bakırköy'deki evinde yaşamını yitirmişti. Malatya ve Yeşilyurt ile ilgili her türlü sosyal ve kültürel faaliyetin içerisinde yeralan, yardımseverliği ve insani yönüyle toplumda büyük kabul gören, ölümü Malatyalılar arasında büyük üzüntü yaratan Özdemir'in cenazesi, İstanbul Fatih Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Topkapı Mezarlığı'ndaki aile bölümüne defnedildi.

Özdemir'in cenaze törenine; ailesi ve yakınları, İstanbul Üniversitesi Rektörü hemşehrimiz Prof.Dr. Mesut Parlak, Eminönü Belediye Başkanı hemşehrimiz Nevzat Er, Küçükçekmece Belediye başkanı hemşehrimiz Aziz Yeniay, Yeşilyurt Kaymakamı Serdar Cevheroğlu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı hemşehrimiz Hasan Adak, Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi ve Malatyaspor yöneticileri, Malatya Eğitim Başkanı Şaban Taçyıldız, İstanbul'daki Malatyalı vakıf ve derneklerinin temsilcileri, Malatyalı bürokrat ve işadamları, sanatçılar Kenan Işık, Gani Şavata, Bülent Serttaş ve Kahtalı Mıçı diye tanınan Mustafa Sayın katıldılar.

TANRIVERDİ'NİN MESAJI..
Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Pazartesi günü vefat eden Malatyaspor eski yöneticilerinden Mehmet Ali Özdemir için bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Tanrıverdi "Malatya ve Malatyaspor'a değerli hizmetlerde bulunmuş Sayın Mehmet Ali Özdemir'in beklenmedik vefatı hepimizi derinden üzmüştür. Sayın Özdemir'in hizmetleri her zaman minnetle anılacaktır. Yönetim kurulum adına, merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum" dedi.

29 yıl önce İstanbul’a yerleşen ve aslen Yeşilyurtlu olan Mehmet Ali Özdemir, Malatya ile ilgili konulardaki duyarlılığıyla tanınıyordu. Birçok derneğin yönetim kurulunda yer alan Özdemir, 2 hafta önce Yeşilyurtlular Derneği yardım paketlerinin dağıtılması için Malatya’ya gelmiş, Fenerbahçe maçını da izlemişti.

FOTO: Haydar ALÇIK-İstanbul

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız