SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özdemir'den BYMS'ye Övgü.. "İftihar Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2019-09-09 17:34:05
Özdemir'den BYMS'ye Övgü..
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Yeni Malatyaspor'un Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon önemli bir başarı elde ettiğini belirterek, "UEFA Ligi'nde 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1'de mağlubiyet alarak ülkemize de puanlar kazandıran bir kulübümüz. Kendileriyle iftihar ediyoruz. Başarılarının yalnız bir yıl değil, kalıcı olmasını arzuluyoruz. Yeni Malatyaspor'un bu sezonda başarılı neticeler almasını arzuluyoruz" dedi.

BtcTurk Yeni Malatyaspor'u ziyaret eden Özdemir, Malatya'daki temasları kapsamında ilk olarak BtcTurk Yeni Malatyaspor'u ziyaret ettiklerini belirtti.

BtcTurk Yeni Malatyaspor kulübü başkanı Adil Gevrek'in davetlisi olarak ziyarette bulunduklarını kaydeden Özdemir, "Yeni Malatyaspor'un tesislerine ziyarette bulunduk. Yeni Malatyaspor'un önümüzdeki dönemde yapacağı projeleri dinledik. Altyapıyla ilgili sunumlarını dinledik, karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk. Şuanda hazırladıkları proje, benim hayalimde olan bir proje. Yalnız Malatya'yı değil, bölgeyi düşünmüşler. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni kapsayan altyapıya dönük bir proje hazırlamışlar. İnşallah projeye de başlayacaklar. Arsa konusunun bir kısmını halletmişler, devamını halledecekler, inşallah kaynak da bulacaklar. Türkiye Futbol Federasyonu, Gençlik ve Spor Bakanlığı, işadamları olarak böyle güzel bir projeye de her zaman destek oluruz, olmalıyız da. Bizde bu projenin yanında olacağız. Bu projenin bir an önce hayata geçirilmesi için gerekli çalışmaları da yapacağız" dedi.

Özdemir, BtcTurk Yeni Malatyaspor'a 2019-2020 sezonunda başarılar dileyerek, "Yeni Malatyaspor kurulduktan sonra 2.Lig, ardından 1.Lig ve sonrada Süper Lig'e yükseldi. Geçen sezon Süper Lig'de lig beşincisi oldular. O kadar zor bir ligde lig beşinciliğini alması ve UEFA'ya katılması hakikaten önemli. UEFA Ligi'nde 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1'de mağlubiyet alarak ülkemize de puanlar kazandıran bir kulübümüz. Kendileriyle iftihar ediyoruz. Başarılarının yalnız bir yıl değil, kalıcı olmasını arzuluyoruz. Yeni Malatyaspor'un bu sezonda başarılı neticeler almasını arzuluyoruz" şeklinde konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız