SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özdemir'e Teşekkür Belgesi

A- A+ PAYLAŞ

Acil sağlık hizmetlerinin ülke genelinde eşgüdüm içerisinde ve aynı standartlarda sunulması amacıyla çalışma yapmak üzere kurulmuş olan Acil Sağlık Hizmetleri Bölge Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezinin yapmış olduğu sertifikalı eğitimlerdeki katkılarından dolayı İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir'i makamında ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz Dr. H.Bayram Zengin tarafından teşekkür belgesi verildi.

Sağlık Müdürü Zengin, Bölge Eğitim Merkezinin Acil Hekimlik Sertifika Programı kapsamında, 40 saatlik Temel Eğitim modülü, 20 saatlik Erişkin İleri Yaşam Desteği modülü 32 saatlik Travma İleri Yaşam Desteği modülü ve 20 saatlik Çocuklarda İleri Yaşam Desteği modülü eğitimlerinin verildiği ayrıca ambulans ve acil bakım teknikerleri ile acil tıp teknisyenlerinin çalışma usul ve esaslarına dair tebliğ uyarınca da Ambulans ve Acil Bakım Teknikerleri ile Acil Tıp Teknisyenlerinin Mezuniyet Sonrası Eğitim Programları düzenlendiğini belirtti.

Zengin şu bilgileri verdi:

"Bölge merkezinin şuanda Çöşnük Eğitim Sağlık Ocağında Dr Tarkan Şahin, Dr Alper Özgül ve Dr Mahmut Barkın Akgül'ün koordinatörlüğünde; Sağlık Müdürlüğü eğitmenleri ve tıp fakültesi öğretim üyelerinin katkıları ile eğitimler devam ediyor. 2009 yılında Yeşiltepe'de temeli atılmış olan Acil Sağlık Hizmetleri Hizmet Binasının tamamlanması ile Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü, İl Ambulans Servisi Başkekimliği ve Acil Sağlık Hizmetleri Bölge Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi yeni yerinde tek çatı
altında hizmet vermeye devam edecek."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız