SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özdemir'e Üstün Başarı Ödülü

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:24:57
Özdemir'e Üstün Başarı Ödülü
A- A+ PAYLAŞ

Türk Kardiyoloji Derneği(TKD)'nin Antalya Belek'te yapılan 30. Ulusal Kardiyoloji Kongresi'nde, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Ramazan Özdemir (fotoğrafta sol başta), yaptığı çalışmalar nedeniyle üstün başarı madalyası ile ödüllendirildi.

Ulusal ve Uluslar arası düzeyde 2 bin 500 hekimin katıldığı kongrede, Turgut Özal Tıp Merkezi'nde kardiyoloji alanındaki çalışmaları ve girişimsel müdahaleleriyle ön plana çıkan Prof.Dr. Özdemir'in, kardiyoloji alanında yaptığı çalışmalar nedeniyle, Türk Kardiyoloji Derneği yönetim kurulunca üstün başarı madalyası ile ödüllendirilmesinin kararlaştırıldığı bildirildi. Madalya, Prof.Dr. Özdemir'e, TKD Başkanı Prof.Dr. Lale Tokgözoğlu tarafından takdim edildi.

Bu arada, kongrede kalp ve damar operasyonlarında kullanılan yöntemlerle ilgili gelişmelerin ele alındığı belirtildi. Kongredeki konuşmalarda, "Dünyada gelişmiş ülkelerde ölüm sebeplerinden bir numaralı nedeni kalp krizidir. 2040 yılına yapılacak projeksiyonlarda da bunun böyle olacağı ön görülüyor. Türkiye’de de durum aynı şekilde görülüyor. Bir numaralı ölüm nedeni kalp krizlerinden kaynaklanıyor. Türkiye’deki ölümlerin yüzde 40’ı kalp krizinden kaynaklanıyor. Her 3 dakika da bir, bir insanımızı kalp krizinden kaybediyoruz. İnsanlarımız göğüs ağrısını nefes darlığını hiçbir zaman hafife almasınlar. Mutlaka bir doktora ambulansla gitmesi lazım” uyarısı yapıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız