SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öz'den Akın'a Salvolar!.

A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili Ömer Faruk Öz'ün, AKP'li eski belediye başkanı Cemal Akın'la ilgili ciddi suçlamalarda bulunduğu, mevcut belediye başkanı Ahmet Çakır'ın, eski dönemin "pisliklerini temizlediğini" bir televizyon programında söylediğini ifade eden Belediye Meclisi Bağımsız Üyesi Mehmet Moran, bu konuları kendisi gündeme getirdiğinde hakarete uğradığı iddiasında bulundu.

Meclis üyesi Moran, konuya ilişkin olarak yaptığı yazılı açıklamada şu iddialarda bulundu:

"Ak Partili Malatya Millet Vekili Sayın Ömer Faruk Öz 18 Aralık 2010 Tarihinde bir yerel televizyonda yaptığı konuşmada Ak Partili eski Belediye Başkanı Sayın Cemal Akın’ın eski Hal Binası yerini 50 Trilyon liraya sattığını bu parayı üç ayda çarçur ettiğini, bu para ile kalıcı eserler yapmadığını, Eski Belediye Başkanının Ak Parti ve Ak Partili Milletvekillerinin bilgisi dışında kendi başına, kendine yakın birkaç adamı ile Belediyeyi yönettiğini ifade etmişlerdir. diyen Öz “Ak Parti, Ak Partili Milletvekilleri ve Malatya Belediyesi kaybetsin diye ihanet etti” diyerek Sayın Akın’ı ihanetle suçladı.

Sayın Öz; “Bana 50 Trilyon para gelse böyle çarçur edermiyim! Nerede? kimin kasasında böyle hazır büyük para var?” dedi.

Doğu garajı hakkında da Sayın Öz; "Doğu garajı yanlış yere yapıldı, yaparken kime sordun, insan birilerine sormaz mı?” dedi ve devam etti; “Doğu garajı dökülüyor, bende doğu garajı yüzünden çok sıkıntı çektim”

Sayın Ahmet Çakır’ın Ak Partili eski Belediye Başkanı Sayın Cemal Akın’ın ”Eksiğini ve, Pisliğini” temizlediğini iddia etti!..

Malatya Milletvekili Sayın Ömer Faruk Öz’ün bu programda anlattığı bazı hususları, Malatya kamuoyuna açıkladığımda; Başta Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’ın, Ak Partili Belediye Meclis Üyelerinin hakarete varan tavırlarına maruz kaldığım malumlarınızdır.

Bu sebeple Sayın Öz’ün açıklamalarından bahisle muhataplarına birkaç soru sormak istiyorum.
1-)Ak Partili Belediye başkanımız Sayın Ahmet Çakır, Eski Ak Partili Belediye Başkanımız Sayın Cemal Akın’ın Hangi pisliklerini ve hangi eksiklerini temizlemiştir.
2-)Sayın Cemal Akın Ak Partiye, Ak partili Milletvekillerinin şahsında Malatya Halkına ihanet etmişlermidir? Sayın Akın ihanet iddiasını kabul ederler mi?
3-)Sayın Cemal Akın seçimden sonra açıklayacağım dediği halde hala açıklamadığı sebeplerden dolayı tedbiren mi? Suçlandıklarını yaptı?
4-)Bu gün Sayın Öz’ün açıkladığı yukarıda izah edilen konuların bir kısmını, Bir yıl önce Kamuoyu adına sorguladığımda; Başta Sayın Ahmet Çakır olmak üzere Ak Partili Belediye Meclis Üyelerinin hakarete varan tutumlarından ötürü, Sayın Çakır temsil etmeye çalıştığım Malatya Kamuoyundan nezaketen de olsa özür dilemeyi düşünürler mi?

Sonuç Olarak;
Büyükşehir’e aday olan Malatya’nın Kimler tarafından, Hangi üslup, Beceri ve Yetenekteki siyasiler tarafından temsil edildiğini; Malatya Kamuoyunun takdirlerine bırakıyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız