SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öz'den Aygün'e Ziyaret

A- A+ PAYLAŞ
AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Emniyet Müdürü Mustafa Aygün'ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. 
 
Öz, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam ve il yönetim kurulu üyesi Murat Turgut'la yaptığı ziyarette, "Malatya'da uzun süre İl Emniyet Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten ve Malatya halkı ile çok yakın diyaloglar kuran, sosyal ve kültürel etkinliklere önem veren Ali Osman Kahya müdürümüz Bursa İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandı. Mardin Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Mustafa Aygün Bey ise Malatya'mıza atandı. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz. Biz Mustafa Aygün müdürümüzün de Ali Osman Kahya müdürümüz gibi kendisini değil işini ciddiye alan bir müdür olduğunu daha önceki çalıştığı illerden biliyoruz. Dolayısıyla ben inanıyorum ki, Ali Osman Kahya Bey'in Malatya'nın huzuru, refahı gayri hukuki işler olmaması için göstermiş olduğu başarılı performansların üzerine Mustafa Aygün müdürümüzün de artı şeyler koyarak, katkı sağlayacağına sonuna kadar inanıyoruz. Malatya'mız inşallah yakın bir zamanda Büyükşehir olacak. Malatya, ne yazık ki daha önceden bazı provakatif olaylara ev sahipliği yapmış bir il. Böyle bir ilde Emniyet Müdürlüğü yapmak, büyük bir özveri ve başarı gerektirir. Ben Sayın müdürümüzün bu başarıyı ve özveriyi göstereceğinden şüphemiz yok. Bizlerde bu ilin seçilmiş vekilleri olarak bu görevlerini ifa ederken; ne yapmamız gerekiyorsa, yanlarında olacağız" diye konuştu. 
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün ise, "Malatya, büyük olmakla birlikte kendine has güzellikleriyle hassasiyetleri olan bir ilimiz. Tabi bu hassasiyetler bizim için büyük önem taşıyor. Özellikle güvenlik hizmeti yürüten bir birimin başında olan birisi olarak bu hassasiyetlerin son derece farkındayım. Elbette dengeleri toplumun huzuru, sükunu ve mutluluğu adına gözetmek durumundayız. Bu görevi yaparken, bütün kurumların katkısını hedef edindik. El
birliğiyle, ortaklaşa bu görevi yürüteceğiz. Sivil toplum kuruluşlarının bize çok büyük katkısı olacak. Mahallelerde muhtarlardan tutun kanaat önderlerine varıncaya kadar her birinin görüşlerine ve düşüncelerine müracaat ederek, ortak akıla hizmet edecek bir görev anlayışı içinde çalışacağız. Çok güzel şeyler yapılmış ve yapılmaya da devam ediyor. Önceki müdürümüz profesyonel ve işini çok iyi yapan bir kadroyu bize bırakmış. Biz kaldığı yerden bu görevi devraldık. Daha iyiye ve güzele nasıl ulaşabiliriz, plan ve projeleriyle işimize devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız