SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öz'den Beyazay'a Ziyaret

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:22:29
Öz'den Beyazay'a Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, AKP Milletvekili Öznur Çalık'ın kardeşi Prof.Dr. Aysun Bay Karabulut'un başkanlığını yaptığı Beyazay Derneği'ni ziyaret etti. 

Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı olan İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi ve YÖK Danışmanı Prof.Dr. Aysun Bay Karabulut, konuğunu karşıladıktan sonra yaptığı konuşmada, ziyaretten dolayı teşekkür etti. Derneğin kuruluşu ve amaçlarından bahseden Prof.Dr. Aysun Bay Karabulut, bu dönemde sağlık ve engellilere hizmet anlamında birçok gelişme olduğunu belirterek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve hükümete teşekkür etti. 

Milletvekili Öz de yaptığı konuşmada, "Aysun Bay Karabulut'u, öncelikle çağımızın vebası kanser hastalığının tedavisi konusunda, kayısı ve çekirdeği ile ilgili buluşu ve çalışmalarıyla dünya tıp literatürüne yaptığı katkı nedeniyle tebrik ediyorum. Özverili bir şekilde yürütmüş olduğu Malatya Beyazay Derneği başkanlık görevini de, yoğun bilimsel çalışmalarına rağmen layıkıyla yerine getirdiği için ayrıca kutlamak isterim. Malatya şube başkanı olarak engellilerin eğitimi için projeler hazırlamış, topluma kazandırılması için akademisyenlerle birlikte iftar yemeği vermiş, bu anlamda onların birkaç saatlik mutluluğunu dahi gözetmeyi ihmal etmemiştir. Onların topluma kazandırılmaları için dernek yönetim kurulu ile çalışmalar yapmıştır. Tüm engelli dernekleri ile birlikte İsrail'i kınama ve Gazze'yi desteklemek için toplanarak dünyadaki tüm savaşları kınamışlar, dünyada insanlık adına yaşanan elim olaylara duyarlılıklarını da göstermişlerdir. Aysun Bay Karabulut, Malatya'da görme engelli çocukların eğitim görebilmeleri için bölgesel ölçekte bir okul yapılması hususunda Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan söz aldıklarını belirtmiştir. Başbakanımızın bu desteğini unutmayan engelli çocuklarımız ve dernek yöneticilerinin, vefa borcu olarak kampanyaya bağışta bulunmaları da bizleri sevindirmiştir. Eminim ki, okul talepleri de mümkün olan en kısa zamanda gerçekleştirilecektir."dedi.

Bu arada, daha sonra derneği ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı da, engellilere eğitim konusunda her türlü desteği vereceklerini bildirdi. Tatlı, "Görme engelli okulu konusunda da çalışmalarımız devam ediyor. En kısa zamanda tamamlayıp, sizlerle paylaşacağız."diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız