SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öz'den Destek Sözü

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:19:09
Öz'den Destek Sözü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Ankara Şubesi yöneticileri, AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz'ü ziyaret ederek, yaptırılması planlanan "Malatya Evi" ile ilgili bilgi sundular.

MASTÖB Ankara Şubesi'nden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"MASTÖB (Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Ankara Şube ) Başkanı Kamil Göksu ve Dernek yöneticileri Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz'ü makamında ziyaret ederek Malatyalıların başkentte ihtiyaçlarına cevap verecek (Malatya evi) büyük bir sosyal tesis projesinin dosyasını takdim etti.

Ziyarette konuşma yapan MASTÖB Ankara Şube Başkanı Kamil Göksu  şunları söyledi:

“Başkentte tüm Malatyalıların hep bir arada sosyal ve kültürel faaliyetlerini paylaşacakları tüm derneklerimizin yapacakları kültürel faaliyetlerin bu çatı altında mümkün olabileceğini,ramazanda iftar yemeklerinde,düğünlerde dışarıdan gelen Malatyalı dost ve akrabalarıyla hep bir arada olabilecekleri bir mekanın ihtiyaç vardır. Ayrıca öğrencilerimiz barınma ihtiyaçlarını karşılamak için yurt ve misafirhanelerin de önemli bir ihtiyaçtır.

Tek anlamıyla tüm hemşehrilerimizin iyi ve kötü günlerini bir arada paylaşacakları çok amaçlı bir sosyal tesis olacaktır.”dedi

Malatya Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Ömer Faruk Öz’de  MASTÖB Yöneticilerine kendisini ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi.

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği’nin Ankara Gölbaşı İlçesinde hazineden 49 yıllığına kiraladığı 3.000 m2 lik alana yapılacak olan sosyal tesis projesinin hayata geçirilmesi için üzerine düşeni fazlasıyla yapacağını, bu projenin Malatyalıların ihtiyaçları göz önüne alınarak titizlikle hazırlandığının bilincinde olduğunu,başkentte bir Malatya Evinin olmasının çok önemli olduğunu belirterek kısa zamanda bazı girişimlerde bulunacağının altını çizdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız