SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öz'den Filistin Mesajı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:43:10
Öz'den Filistin Mesajı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, 29 Kasım "Filistin Halkıyla Uluslararası Dayanışma Günü" dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Öz'ün mesajı şöyle:

"Birleşmiş Milletler Genel Kurul’unda alınan bir kararla 29 Kasım günü 1978’den bu yana her yıl “Filistin Halkıyla Uluslararası Dayanışma Günü” olarak kutlanmaktadır.

Bu vesileyle 29 Kasım Filistin Halkıyla Uluslararası Dayanışma Gününün, Filistinli kardeşlerimizin özgürlük ve egemenliklerine vesile olacak çabaları arttırmasını diliyorum.

Türkiye, 15 Kasım 1988'de resmen kurulduğu ilan edilen Filistin devletini ilk tanıyan ülkeler arasında yer almıştır. Şüphesiz tarihî ve kültürel bağlarımızın bize yüklediği sorumluluk duygusuyla millet olarak; gönül coğrafyamız içinde yer alan Filistin halkıyla geçmişte olduğu gibi bugün de topyekûn bir dayanışma içinde olmaya devam etmekteyiz.

Bu çerçevede Türkiye, 29 Kasım 2012'de Filistin'in BM'deki 'gözlemci kuruluş' statüsünün, 'üye olmayan gözlemci devlet' statüsüne yükseltilmesini memnuniyetle karşılamış ve son zamanlarda farklı ülkelerin Filistin’in tanınması noktasındaki adımlarını önemli bulmuştur.

Bu noktada, Filistin Halkıyla Uluslararası Dayanışma Günü'nün sadece mazlum Filistin halkı için değil, tüm ezilen dünya insanlığının huzur ve refahı noktasında dayanışmaya vesile olmasını diliyor, bölgede kalıcı barışın işbirliği içerisinde samimi bir politika ile mümkün olacağını vurgulamak istiyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız